Simona Halep s-a retras de la Brisbane din cauza unei accidentări

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la turneul de la Brisbane din cauza unei accidentări la genunchiul stâng. Ysaline Bonaventure i-a luat locul româncei, pe tablou, și o va întâlni pe Victoria Azarenka în turul al doilea.

05 ian. 2016, 06:16
Simona Halep s-a retras de la Brisbane din cauza unei accidentări

Simona Halep ar fi evoluat pentru a doua oară în carieră la această competiție. În anul 2012 a fost eliminată în primul tur de Kim Clijsters.

„Suntem triști să o vedem pe Simona Halep abandonând pentru că fanii noștri abia așteptau să o vadă jucând”, a spus Cam Pearson, directorul turneului.

Simona Halep, numărul 2 mondial WTA, trebuia să evolueze îmăpotriva Viktoriei Azarenka, cea care a fost campioană la Brisbane în anul 2009.

„Credeam că sunt pregatită să joc. Am venit aici, am vrut să joc, să încep anul aici, dar nu pot duce un meci întreg. Cred că este mai important să fiu pregatită şi să fac o pauză”, a declarat Simona Halep într-o conferinţă de presă.

Simona Halep a a menţionat că nu se pune problema să lipsească de la Australian Open: „Nu este nimic periculos. Am făcut un RMN şi nu este nimic periculos, este o inflamaţie. Trebuie să fac o pauză de câteva zile”.

La doat câteva minute după anunţul Simonei Halep, Maria Sharapova a remis un comunicat de presă în care a anunâţat că se retrage şi ea de la Brisbane.