SIMONA HALEP – SAISAI ZHENG în turul al doilea la WIMBLEDON 2018. Marea necunoscută pentru liderul WTA

SIMONA HALEP SAISAI ZHENG. Simona Halep a declarat că nu ştie prea multe lucruri despre urmatoarea ei adversară de la Wimbledon, chinezoaica Saisai Zheng, pe care o va întâlni, joi, în turul al doilea.

04 iul. 2018, 07:36
SIMONA HALEP – SAISAI ZHENG în turul al doilea la WIMBLEDON 2018. Marea necunoscută pentru liderul WTA

SIMONA HALEP SAISAI ZHENG. Simona Halep a explicat ca va folosi ziua libera pe care o are la Londra pentru a afla mai multe despre chinezoaica Saisai Zheng.

SIMONA HALEP SAISAI ZHENG. „In momentul acesta nu prea stiu nimic de adversara, nu m-am uitat la tablou. Voi avea o zi libera si voi analiza adversara. Cu siguranta va fi un meci rapid si pe iarba nu stii niciodata ce se va intampla. Eu trebuie sa raman puternica”, a spus Simona Halep inainte de meciul cu Saisai Zheng.

SIMONA HALEP SAISAI ZHENG. In turul doi de la Wimbledon, Simona Halep o va intalni pe chinezoaica Saisai Zheng (locul 126 WTA), cea care a invins-o in prima runda pe compatrioata sa, Qiang Wang, scor 6-3, 4-6, 6-1.

SIMONA HALEP SAISAI ZHENG. Simona Halep si Saisai Zheng s-au mai intalnit o singura data pana acum, in 2015, la Shenzhen, atunci cand romanca s-a impus cu 6-2, 6-3.