SIMONA HALEP – SARA ERRANI 6-4, 6-4: Simona este în semifinale la Stuttgart

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Stuttgart, după ce a eliminat-o pe Sara Errani. Românca s-a impus în două seturi, scor 6-3, 6-4, după un meci care a durat o oră şi jumătate.

24 apr. 2015, 12:12

SIMONA HALEP – SARA ERRANI 6-4, 6-4

 

În semifinale, Simona Halep va juca împotriva învingătoarei dintre Carla Suarez Navarro, locul 10 WTA, şi Caroline Wozniacki, locul 5 WTA, care se duelează în al doilea meci al zilei.

VICTORIEEE!!!! Simona se impune, 6-4, 6-4

– Simona serveşte pentru câştigarea meciului, 5-3

 – Simona Halep revine şi face 4-3

– 2-3, italianca reuşeşte break!!!!

– 1-1 in setul 2, Halep reuşeşte priul as al meciului

– 6-4, Simona Halep se impune în primul set cu Sara Errani

– Simona Halep se află la un singur game de câştigarea primului set.

– Halep face 3-2 după două game-uri în care fiecare şi-a câştigat serviciul.

– Halep îşi pierde propriul serviciu la 0, scorul devine 2-1.

– Halep începe în forţă, 2-0 după primele game-uri.

Jucătoarea noastră s-a mai întâlnit de două ori cu Errani, fiecare câştigând câte un meci. Ultima partidă a avut loc anul trecut, la Doha, cînd Halep s-a impus în două seturi, 6-2, 6-0.

SIMONA HALEP – SARA ERRANI LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT: Meciul Halep – Errani va fi primul al zilei, pe terenul central. Înaintea disputei dintre cele două, italianca a recunoscut că are probleme cu starea fizică, după oboseala acumulată în ultima perioadă. “Vă spun adevărul, sunt atât de obosită după meciurile din Fed Cup. Din fericire, am mai avut o zi liberă la Stuttgart, dar în timpul meciurilor se simţea oboseala. De la turneul de la Rio, n-am avut nicio săptămână liberă”, a declarat sportiva de 27 de ani.


SIMONA HALEP – SARA ERRANI LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT: Simona Halep, locul 3 WTA și cap de serie numărul 2, și Sara Errani, locul 15 WTA și a 11-a favorită a competiției se vor întâlni astăzi în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier de la Stuttgart. Meciul va începe la ora 15:00, pe Arena Centrală, și va fi transmis în format Live Text pe RomaniaTV.net

SIMONA HALEP – SARA ERRANI LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT: „Sunt mândră că am ajuns pe locul doi. Nu este uşor pentru că la acest nivel toate jucătoarele sînt la fel de bune.

Nu simt presiune. Vreau să rămîn concentrată la fiecare meci şi să vad cît de departe pot ajunge. Asta este cel mai important.

Sper să joc cît mai bine acum, la Stuttgart. Apoi, îmi propun să ating din nou finala la Madrid și să reușesc ceva important la Roland Garros”, a declarat Simona Halep pentru site-ul WTA.

Rusoaica va avea începînd de luni 7.525 de puncte, în timp ce Simona Halep va avea cel puţin 7.670 de puncte şi va urca pe locul 2 WTA. 

Simona Halep va juca astăzi în „sferturile” turneului de la Stuttgart. Partida contra italiencei Sara Errani va începe la ora 15:00 şi va fi în direct pe DigiSport 3.

SIMONA HALEP – SARA ERRANI LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT: Simona Halep va lupta pentru un loc în semifinalele turneului de la Stuttgart cu Sara Errani şi meciul va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 3, începând cu ora 15:00 și în format LIVE TEXT pe RomaniaTV.net.

Jucătoarea de 23 de ani din Constanţa vine după prima victorie a carierei împotriva lui Garbine Muguruza, pe care a învins-o în optimile din Germania, cu 3-6, 6-1, 6-3, dar şi după vestea primită joi, când a aflat că începând de luni va fi noul număr 2 WTA, după eliminarea Mariei Sharapova.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Rămasă principala favorită la Stuttgart, după ce rusoaica a fost învinsă de Angelique Kerber, românca o va întâlni pentru a treia oară în circuitul de simplu pe italianca de 27 de ani, fiecare câştigând câte un meci cu scor categoric. În 2013, în turul al treilea al turneului de la Miami, Errani s-a impus cu 6-1, 6-0. Halep şi-a luat revanşa anul trecut, în sferturile de finală ale turneului de la Doha, cu scorul de 6-2, 6-0.

SIMONA HALEP – SARA ERRANI LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT:

VIDEO CU IMAGINI DIN MECIUL DE LA DOHA

Halep mai are o miză în Germania: dacă va câştiga întrecerea, va reveni pe prima poziţie în clasamentul Road To Singapore, după ce o va depăşi pe ocupanta numărului unu mondial, Serena Williams, sportiva care a preferat să nu participe la turneul cu premii totale de 731.000 de dolari.

SIMONA HALEP – SARA ERRANI LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT: Revista presei

Presa internationala ofera primele reactii despre partida pe care Simona Halep o va disputa in sferturile de finala ale turneului de la Stuttgart.

Tenismena noastra o va intalni pe Sara Errani, iar jurnalistii straini se asteapta la o partida spectaculoasa.

„Meciul dintre Sara Errani si Simona Halep se anunta a fi cel mai spectaculos sfert de la Stuttgart” – OK Tennis.

„Sara o va intalni in sferturi pe Simona Halep, numarul 3 mondial. Pana acum s-au mai intalnit de doua ori, iar scorul e egal. Cele doua partide au avut insa loc pe o suprafata dura” – tennis.it.

„Sara Errani a inregistrat in primul tur prima victorie a ei in fata unei jucatoare clasate in top 10WTA, cand a ivnins-o pe Agnieszka Radwanska. Acum, in sferturi urmeaza Simona Halep” – WTA.

Simona Halep o va italianca Sara Errani, aflata pe locul 15 in clasamentul WTA, in sferturile de finala ale turneului de la Stuttgart.