Simona Halep, schimbare radicală de obiective în 2019

Simona Halep vrea să câştige FED Cup în acest an, mai mult decât un turneu de Grand Slam. România a ajuns în semifinale unde va juca împotriva Franţei, luna viitoare.

03 mart. 2019, 07:24
Simona Halep, schimbare radicală de obiective în 2019

Victoria de la Ostrava a făcut-o pe Simona Halep să se gândească la trofeul FED Cup. Un vis care ar putea deveni realitate în 2019.

„Pe primul loc anul acesta este trofeul de Fed Cup, sper să avem puterea să câştigăm. M-am gândit de când am câştigat meciul de la Ostrava, o să fie un meci dificil, toate jucătoarele suntem acolo, în top, şi niciun meci nu este uşor dar eu cred că echipa noastră este puternică şi avem şansa să câştigăm” este prioritatea Simonei Halep.

Până să se dueleze cu franţuzoiacele, Halep va sta o lună în Statele Unite. Va juca la Indian Wells şi Miami.

„Este o atmosferă plăcută de fiecare dată la aceste două turnee, încerc să iau energia pozitivă din orice moment şi încerc să câştig fiecare meci pe care îl joc. Dar repet, este o deplasare dificilă, toate meciurile o să fie grele, dar o să fie şi frumos. E greu să mă gândesc la titlu în momentul acesta. Vreau să mă bucur de fiecare moment pe teren şi după vom vedea”