SIMONA HALEP se află în faţa unei dileme uriaşe. Specialiştii o avertizează

Simona Halep a declinat în luna aprilie prezenţa la Montreal, la meciul Canada-România, din Fed Cup, preferând participarea la turneul WTA de la Stuttgart. Alegerea de acum două luni a Simonei îi pune pe gânduri pe specialiştii în tenis, care o avertizează pe campioana noastră în perspectiva viitorului meci, cu Cehia.

04 iun. 2015, 06:31
SIMONA HALEP se află în faţa unei dileme uriaşe. Specialiştii o avertizează

SIMONA HALEP se va afla în faţa unei mari dileme înaintea meciului din Fed Cup, cu Cehia, din luna februarie. Ea se va afla în mijlocul sezonului, are de apărat o zestre importantă de puncte în ierarhia WTA şi va fi prinsă între dilema de a se odihni pentru turneele din circuitul profesionist şi a participa la meciurile contra Kvitovei şi Safarovei.

Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, unde Simona Halep a jucat sferturi de finală în 2015, se va încheia pe 31 ianuarie 2016, cu numai şase zile înainte de Fed Cup, apoi, la doar o săptămână după meciul cu Cehia Simona ar trebui să joace la Dubai, unde are de apărat 900 de puncte WTA, ea fiind câştigătoarea din 2015 a turneului.

Citeşte şi ROMÂNIA-CEHIA în Fed Cup. Tragere la sorţi DIFICILĂ pentru fetele noastre

De această dată mă cam îndoiesc de faptul că o să mai fie vreo absenţa din lotul nostru sau să-şi permită cineva să facă asta. Este totuşi un meci din prima Grupa Mondială! Va fi un meci deschis chiar dacă, acum, cehoaicele par mai în formă, până în februarie pot mai creşte şi Begu, şi Mitu. Este început de sezon şi se pare că Simona Halep este în vârf de formă, asta dacă ne uităm cum a evoluat anul acesta„, spune fostul tenisman Florin Segărceanu.

Citeşte şi Simona Halep şi Irina Begu REFUZĂ să joace la Bucharest Open. Favorită nr. 1 va fi Sara Errani

Meciul România-Canada, din Fed Cup, se va juca pe 6-7 februarie 2016, în România, la Galaţi sau Cluj-Napoca. În prezent, Bucureştiul nu are o sală care să poată găzdui o partidă de asemenea importanţă.