Simona Halep, articol SURPRINZĂTOR în presa din AMERICA

Simona Halep o va întâlni pe Serena Williams în semifinalele turneului de la Miami, iar presa americană a lansat deja un avertsimsnt pentru cei care cred că românca va fi victimă sigură în faţa numărului 1 WTA.

02 apr. 2015, 07:35
Simona Halep, articol SURPRINZĂTOR în presa din AMERICA

Simona Halep a declarat de mai multe ori ca nu se poate gandi la locul 1 WTA cat timp Serena Williams va mai juca, dar jurnalistii de la Tennis Now cred ca romanca este sireata.

„Nu va lasati pacaliti de romanca si de modestia ei. Simona Halep asteapta cu placere oportunitatea de a juca cu Serena Williams, nu ii este teama si a fost evident dezamagita in urma cu doua saptamani la Indian Wells, cand o accidentare a fortat-o pe americanca sa se retraga din semifinala mult asteptata”, scrie Tennis Now.

Publicatia americana a laudat-o pe Simona Help pentru modul in care a evoluat impotriva lui Sloane Stephens: „Au fost cateva schimburi prelungite, cu multe unghiuri deschise, asa cum multi asteptau de la Simona Halep. Am avut dintr-o data si o crestere brusca a lui Sloane, dar cea mai evidenta a fost dovada ca ascensiunea lui Halep este peste cea a lui Stephens. In plus, a fost evident ca romanca nu are intentia sa faca niciun pas inapoi”.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Miami dupa ce a invins-o pe Sloane Stephens, scor 6-1, 7-5. In semifinale, Simona Halep o va intalni pe Serena Williams, vineri, de la ora 4:00.