SIMONA HALEP SERENA WILLIAMS LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Semifinale la Indian Wells

SIMONA HALEP SERENA WILLIAMS LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Simona Halep (23 de ani, locul 3 WTA) trebuia să o întâlnească pe Serena Williams (33 de ani, locul 1 WTA), în semifinalele turneului de la Indian Wells. Partida urma să se dispute sâmbătă dimineaţa, nu mai devreme de ora 05.00 (ora României), însă înainte de meci Serena Williams a declarat forfait din cauza unei accidentări la genunchi. Simona Halep s-a calificat, astfel, în finala turneului, unde o va întâlni pe Jelena Jankovici.

20 mart. 2015, 15:25
SIMONA HALEP SERENA WILLIAMS LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Semifinale la Indian Wells

SIMONA HALEP SERENA WILLIAMS LIVE VIDEO DOLCE SPORT

SIMONA HALEP SERENA WILLIAMS LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Finala Turneului Campioanelor, de la Singapore, se repetă sâmbătă dimineaţa, pe terenul central de la Indian Wells. Pentru noi românii, ar fi de fapt de dorit să se repete meciul din faza grupelor de la acelaşi Turneu al Campioanelor, când Simona Halep a bătut-o fără drept de apel pe Serena Williams.

SIMONA HALEP SERENA WILLIAMS LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Cele două jucătoare de pe podiumul WTA s-au mai întâlnit de cinci ori până acum, scorul întâlnirilor directe fiind 4-1 pentru americancă. Simona a pierdut un singur meci anul acesta în circuitul WTA, în faţa Ekaterinei Makarova, în sferturile Australian Open, şi unul în Fed Cup, când a fost învinsă de Garbine Muguruza.

SIMONA HALEP SERENA WILLIAMS LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Va fi ultimul meci al zilei la Indian Wells, urmând să se joace sâmbătă dimineaţă în România, nu mai devreme de ora 05.00.