SIMONA HALEP- SERENA WILLIAMS 2-6, 6-4, 5-7 în semifinalele de la Miami

SIMONA HALEP a pierdut greu în faţa americancei  SERENA WILLIAMS în semifinalele turneului de la Miami. 

02 apr. 2015, 11:25

SIMONA HALEP SERENA WILLIAMS LIVE VIDEO DOLCE SPORT

Simona Halep a jucat extraordinar în faţa numărului 1 mondial, dar a pierdut după un meci de peste două ore, scor 2-6, 6-4, 5-7, ratînd şansa unei prime finale la Miami.

Setul 3

Simona Halep – Serena Williams, scor 5-7

Serena Williams se califică în finala turneului

Williams câştigă pe propriul serviciu şi are un game în faţa Simonei

Halep câştigă pe propriul serviciu şi egalează

Break reuşit de Simona

Halep reduce din diferenţă pe propriul serviciu

Serena îşi adjudecă încă un game

Simona câştigă pe propriul serviciu şi reduce din diferenţă

Williams se detaşează la trei game-uri de Halep

Halep revine şi câştigă pe propriul serviciu

Al treilea gmae consecutiv câştigat de americancă

Serena câştigă şi al doilea game, pe serviciul adversarei

Williams căştigă primul game

Setul 2

Simona Halep – Serena Williams, scor 6-4

Halep a câştigat pe propriul serviciu şi a făcut 6-4

Halep reuşeşte primul său break

Simona este din nou la egalitate. Niciun break până acum, în al doilea set

Williams îşi adjudecă rapid un nou game

Halep câştigă pe propriul serviciu

Încă un game reuşit pentru Serena

Simona câştigă al patrulea game

Williams câştigă al treilea game al setului

Halep câştigă pe propriul serviciu

Americanca îşi adjudecă primul game

Setul 1

Simona Halep – Serena Williams, scor 2-6

Serena reuşeşte să câştige un nou game pe serviciul adversarei

Williams câştigă încă un game

Simona revine şi câştigă pe propriul serviciu

Williams se impune în al treilea game consecutiv

Americanca reuşeşte un break

Serena câştigă al treilea game

Simona îşi adjudecă al doilea game pe propriul serviciu

Primul game este câştigat de adversara Simonei

Prima care serveşte este Serena Williams.

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, a învins-o, joi, cu scorul de 6-1, 7-5, pe americanca Sloane Stephens, locul 45 WTA, şi s-a calificat în semifinalele turneului Miami Open, fază în care o va întâlni pe Serena Williams, numărul 1 mondial. Meciul SIMONA HALEP – SERENA WILLIAMS este LIVE VIDEO la DOLCE SPORT şi poate fi urmarit pe www.telekomtv.ro si prin aplicatia Telekom TV care poate fi descarcata gratuit din store-uri.

SIMONA HALEP SERENA WILLIAMS LIVE VIDEO DOLCE SPORT. La rândul ei, Serena Williams (SUA) a învins-o pe Sabine Lisicki (Germania), locul 21 WTA şi cap de serie numărul 27, cu scorul 7-6 (4), 1-6, 6-3, în sferturile de finală. Pentru cea mai bună jucătoare din lume, potrivit clasamentului WTA, aceasta a fost victoria cu numărul 700 din carieră.

SIMONA HALEP SERENA WILLIAMS LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Simona Halep și Serena Williams (33 ani) ar fi trebuit să se întâlnească în semifinalele turneului de la Indian Wells, dar americanca s-a retras cu puțin timp înaintea meciului din cauza unei accidentări la genunchiul drept.

SIMONA HALEP SERENA WILLIAMS LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Serena Williams a învins-o de pe Simona Halep, în 2011, în turul al doilea la Wimbledon, cu 3-6, 6-2, 6-1, în 2013, la Roma, în semifinale, cu 6-3, 6-0, și la Cincinnati, în sferturi, cu 6-0, 6-4, și anul trecut la Turneul Campioanelor, de la Singapore, în finală, cu 6-3, 6-0. Simona Halep s-a impus cu Serena Williams în faza grupelor la Turneul Campioanelor, cu 6-0, 6-2, la care se adaugă victoria fără joc de la Indian Wells. Meciul SIMONA HALEP SERENA WILLIAMS începe la ora 4:00 şi este LIVE VIDEO la DOLCE SPORT.

SIMONA HALEP SERENA WILLIAMS LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Simona Halep are o singură înfrângere în acest sezon în circuitul WTA, în sferturi la Australian Open, de atunci legând 15 victorii consecutive, ce i-au adus titlurile de la Dubai și Indian Wells, iar acum este în cursă pentru al patrulea al anului (primul a fost la Shenzhen).

SIMONA HALEP SERENA WILLIAMS LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Simona Halep a declarat că are nevoie să creadă că poate s-o învingă din nou pe Serena Williams, liderul mondial, pentru a reuși acest lucru, vineri, în semifinalele turneului WTA de la Miami. „Îmi voi aminti că am învins-o toată viața mea, pentru că a fost un meci foarte bun făcut de mine. Trebuie să cred că pot să pot câștiga din nou împotriva ei, trebuie să cred în șansa mea”, a afirmat Simona Halep despre victoria cu 6-0, 6-2 în grupă la Turneul Campioanelor de la Singapore, în toamnă. „Nu am nimic de pierdut. Ea este cea mai bună jucătoare din lume”, a mai spus Simona Halep.

SIMONA HALEP SERENA WILLIAMS LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Simona Halep s-a declarat foarte mândră de faptul că este numărul trei mondial: „Este foarte important. Înseamnă că sunt a treia. Dar, Serena Williams este numărul unu, și e greu să te gândești că poți fi numărul unu. E greu să te gândești la asta cât ea încă joacă”.

SIMONA HALEP SERENA WILLIAMS LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Dacă va câștiga turneul din Florida, Simona Halep va reveni pe locul secund în clasamentul mondial, pe care a mai fost anul trecut. De asemenea, un al 12-lea titlu cucerit ar aduce-o la egalitate cu managerul său Virginia Ruzici, care deține recordul de cele mai multe turnee câștigate de o jucătoare română în circuitul profesionist.

SIMONA HALEP SERENA WILLIAMS LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Serena Williams a declarat că regretă că nu a putut juca la turneul de la Indian Wellls cu Simona Halep, însă a subliniat că abia aşteptă să evolueze în semifinale la Miami Open contra numărului 3 mondial. „Abia aştept, pentru că nu am putut juca data trecută. Am fost dezamăgită că nu am putut juca, dar nu eram la capacitate maximă. Aşa că acum abia aştept să joc cu ea”, a declarat Serena Williams.

SIMONA HALEP SERENA WILLIAMS LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Meciul SIMONA HALEP SERENA WILLIAMS începe la ora 4:00 şi este LIVE VIDEO la DOLCE SPORT.