SIMONA HALEP – SERENA WILLIAMS LIVE VIDEO ONLINE:Marele meci nu a mai avut loc. Serena s-a retras

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS LIVE VIDEO ONLINE: S-a aflat ora la care se va juca meciul dintre Serena Williams şi Simona Halep. Va fi ultima partidă a zilei şi va începe după ora 5:00, ora României şi va fi transmisă în format LIVE pe RomaniaTV.net. UPDATE. Meciul nu s-a mai disputat deoarece Serena Williams s-a retas din cauza unei accidenări la genunchi.

20 mart. 2015, 18:40
SIMONA HALEP – SERENA WILLIAMS LIVE VIDEO ONLINE:Marele meci nu a mai avut loc. Serena s-a retras

SIMONA HALEP – SERENA WILLIAMS LIVE VIDEO ONLINE: Pentru liderul mondial meciul cu Simona Halep nu mai este doar o formalitate. Jucătoarea din SUA ştie că are de tras cu Halep, aşa că şi declaraţiile sale sînt mult mai calculate. „Mă aştept acum ca ea să aibă un joc incredibil. Nu cred că prima dată am fost cu adevărat pregătită de asta. Aştept ca ea să fie acea jucătoare fantastică la care ne aşteptăm şi care ştim că poate fi”, a declarat Serena Williams după ce s-a calificat în semifinale la Indian Wells. 

CLICK AICI pentru VIDEO STREAM DOLCE SPORT LIVE

SIMONA HALEP – SERENA WILLIAMS LIVE VIDEO ONLINE:  Serena Williams s-a calificat în semifinalele turneului din Indian Wells după ce a învins-o în două seturi, scor 7-5, 6-3 pe Timea Bacsinszky. Numărul 1 mondial o va întîlni în penultimul act al competiției pe Simona Halep, care s-a impus în meciul cu Suarez Navaro, scor 5-7, 6-1, 6-1. Partida dintre cele două finaliste ale Turneului Campioanelor va avea loc sîmbătă, 21 martie.

LIVE VIDEO SIMONA HALEP SERENA WILLIAMS SEMIFINALE INDIAN WELLS. “Anul trecut, cînd am jucat la Turneul Campioanelor, au fost două meciuri total diferite. Cred că la prima partidă nu am fost pregătită. Am primit o replică la care nu mă aşteptam. Acum sînt pregătită pentru meciul cu Simona Halep. Mă aştept să facă un meci incredibil, pentru că este o jucătoare foarte bună. Va fi o partidă dificilă”, a spus Serena Williams potrivit site-ului wtatennis.com.

SIMONA HALEP – SERENA WILLIAMS LIVE VIDEO ONLINE: Simona Halep şi Serena Williams s-au întâlnit ultima dată în octombrie 2014, în finala Turneului Campioanelor, jucătoarea noastră fiind învinsă cu scorul de 6-3, 6-0. Cele două s-au mai duelat şi în Grupa Roşie a competiţiei, când Halep a câştigat cu 6-0, 6-2.

Anterior, ele au mai jucat de trei ori şi de fiecare dată s-a impus americanca. Prima dată în 2011, în turul doi al turneului de la Wimbledon, când Serena a câştigat cu 3-6, 6-2, 6-1. Următoarele două partide au avut loc în 2013 şi s-au încheiat cu scorul de 6-3, 6-0, în semifinalele turneului de la Roma, şi cu scorul de 6-0, 6-4, în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati.

Cealaltă semifinală, dintre Sabine Lisicki și Jelena Jankovici, se va disputa la ora 3:00, în direct pe Dolce Sport 2.