SIMONA HALEP şi-a angajat un nou antrenor. Cu cine pregăteşte turneele din America

Simona Halep a plecat joi în America, săptămâna viitoare urmând să participe la turneul de la Toronto, unde este cotată cap de serie nr. 3.

06 aug. 2015, 16:13
SIMONA HALEP şi-a angajat un nou antrenor. Cu cine pregăteşte turneele din America

Turneul de la Toronto este primul pentru Simona Halep după participarea la Wimbledon. Iniţial, ea nu se înscrise în competiţie, dar în cele din urmă a revenit asupra deciziei şi a primit un wild card din partea organizatorilor. Pentru acest turneu, Simona Halep va lucra cu Răzvan Sabău, cel care o antrenează pe Patricia Ţig (21 ani), finalista de săptămâna trecută, de la Baku.

Citeşte şi SIMONA HALEP şi-a dezvăluit planurile pentru 2015. O mai interesează un singur turneu

Anunţul a fost făcut de însăşi Simona Halep, care a declarat pentru Digi Sport: „Voi lucra cu Răzvan Sabău şi sînt mulţumită cum colaborez cu el. Sper să ne meargă bine şi să obţin un rezultat bun. Mi-am păstrat jocul meu şi mi-am îmbunătăţit serviciul şi returul. Vom vedea la turneele care urmează dacă am făcut bine. Pe mine nu mă interesează clasamentul. Eu vreau să mă bucur de joc şi să cîştig turnee„. Răzvan Sabău are 38 de ani, iar în 1993 a câştigat titlul la juniori, la Wimbledon. Cea mai bună clasare în circuitul ATP a fost locul 74, în anul 2005.

După turneul de la Toronto, Simona Halep va mai participa în această vară, în America, la turneele de la Cincinnati, New Haven şi US Open.