Simona Halep și-a demis antrenorii după Australian Open

Simona Halep (30 de ani, 23 WTA) a decis să pună punct colabărării cu antrenorii care i-au fost alături la Australian Open 2022.

31 ian. 2022, 15:44
Simona Halep și-a demis antrenorii după Australian Open

Simona Halep ar fi încheiat colaborarea cu Daniel Dobre și Adrian Marcu după Australian Open 2022, potrivit unor surse Digisport.ro, deşi în urmă cu câteva luni spune că are „cei mai buni antrenori”.

Halep a ajuns până în optimile de la Australian Open, fază a competiției unde a fost învinsă de franţuzoaica Alize Cornet.

Potrivit sursei citate, Simona Halep i-a comunicat zilele trecute lui Adrian Dobre decizia de a încheia colaborarea, iar azi l-a contactat și pe Adrian Marcu.

Digisport spune că decizia Simonei Halep ar avea legătură cu eliminarea ei de la Australian Open 2022, de către Alize Cornet, după un meci care a durat două ore și 33 de minute și care s-a desfășurat pe o căldură infernală, la peste 33 de grade la umbră.

În timpul meciului, sportiva şi-a certat echipa că nu o încurajează în momentele grele. Între cei apostrofaţi de sportivă a fost inclusiv soțul ei, Toni Iuruc.

Astăzi, tenismena din Constanţa a postat pe Instagram imagini din timpul antrenamentului în care apare alături de Teo Cercel şi Alex Tănase.