SIMONA HALEP şi-a găsit perechea. Surpriză URIAŞĂ

Tenismanul Horia Tecău a declarat, sâmbătă, la Constanţa, că va veni un moment când, cu siguranţă, el şi Simona Halep vor evolua împreună la proba dublu mixt a unui turneu de Grand Slam, jucătoarea făcându-i o promisiune în acest sens. 

06 dec. 2014, 15:35
SIMONA HALEP şi-a găsit perechea. Surpriză URIAŞĂ

„Simona mi-a promis că vom juca împreună un turneu de Grand Slam. Este foarte greu să joci la simplu şi la dublu, mai ales când joci semifinale şi finale şi ai o evoluţie constantă în turneele de Grand Slam, dar aştept acel moment. Cu siguranţă vom juca odată împreună, dublu mixt, şi nu ştiu cum va fi. Ne înţelegem bine în afara terenului, cred că şi pe teren va fi la fel”, a afirmat Tecău, într-o conferinţă de presă. 

La rândul ei, Simona Halep a confirmat cele spuse de Horia Tecău, menţionând că este pregătită pentru un astfel de joc, dar că îi este puţin teamă. 

„Da, sunt pregătită. Dar, să fiu sinceră, mi-e puţin teamă să joc la dublu mixt, pentru că e o altă putere la băiatul din partea cealaltă. Îmi doresc mult să joc într-o zi cu el la dublu mixt şi, cu siguranţă, se va îndeplini. Eu îmi doresc”, a spus Halep. 

Constănţenii Simona Halep (nr. 3 WTA) şi Horia Vlad Tecău (nr. 16 ATP, dublu) au participat, sâmbătă, la Tenis Club Idu Mamaia, la a treia ediţie a Kids’ Day 2014, eveniment la care au fost prezenţi circa 350 de copii ce practică jocul de tenis. 

Jucătorii de tenis Simona Halep (nr. 3 WTA) şi Horia Tecău (nr. 16 ATP, dublu) au spus, sâmbătă, la Constanţa, că vor petrece în ţară Crăciunul, alături de familiile lor, iar Revelionul în China, respectiv, Qatar, unde vor participa la turnee. 

„Fratele meu este Nicolae, o să petrecem împreună ziua numelui său. (…) Crăciunul îl petrec în familie, Revelionul la turneu în China. (…) Vreau ca Moş Nicolae şi Moş Crăciun să îmi aducă sănătate şi să-mi dea putere de muncă pentru la anul”, a afirmat Simona Halep, într-o conferinţă de presă. 

Horia Tecău a menţionat că duminică pleacă din Constanţa către Florida, după care va reveni în ţară pentru a petrece Crăciunul împreună cu familia. 

„Nu ştiu deocamdată unde voi fi de sărbători, mâine dimineaţă plec în Florida să mă antrenez, două săptămâni, alături de partenerul meu. Mă întorc acasă să fac Crăciunul alături de familie, nu ştiu dacă îl voi face aici (n.r. – la Constanţa), la Bucureşti sau la munte. După care mai stau câteva zile în ţară, iar pe 30 sau pe 1 ianuarie plec la Doha, unde voi juca primul turneu”, a spus Tecău.