Simona Halep şi-a luat gândul de la Roland Garros. Pe cine pariază Simona la ediţia din acest an

Simona Halep a fost cotată în ultimii ani cu şanse importante la câştigarea turneului de la Roland Garros, dar acum ea a dat de înţeles că anul acesta şi-a luat gândul de la turneul de Grand Slam programat peste două luni.

15 mart. 2017, 18:21
Simona Halep şi-a luat gândul de la Roland Garros. Pe cine pariază Simona la ediţia din acest an

Simona Halep a făcut un comentariu neobişnuit pentru o jucătoare de la care fanii au aşteptări mari. A patra jucătoare a lumii consideră că Serena Williams, una dintre adversarele ei directe, va cuceri aproape sigur turneul de la Roland Garros.

Am auzit că şi ea a avut probleme cu genunchiul, deci o înţeleg că s-a retras de la Indian Wells şi Miami. După ce a câştigat la Australian Open, Serena Williams îşi permite o pauză mai lungă. Va reveni la Roland Garros şi probabil că ea va câştiga acolo„, le-a spus Simona jurnaliştilor americani de la Tennis World Magazine.

Declaraţia pare cu atât mai surprinzătoare cu cât Roland Garros este turneul preferat al Simonei. În concursul parizian, jucătoarea noastră a reuşit cea mai bună performanţă a carierei într-un turneu de Grand Slam, disputând finala ediţiei din 2014, scor 4-6, 7-6, 4-6 cu Maria Şarapova. Mai mult, Halep a triumfat în proba junioarelor de la Roland Garros 2008, trecând de compatrioata Elena Bogdan în ultimul act, cu 6-4, 6-7, 6-2.