Simona Halep şi Irina Begu şi-au aflat adversarele de la Roland Garros. Şanse mari la calificarea în sferturi

Surpriză în ziua a şasea la Roland Garros, unde dubla câştigătoare de la Wilmbledon, Petra Kvitova a pierdut la americanca Shelby Rogers. Învingătoarea va juca duminică, în optimi, cu Irina Camelia-Begu.

27 mai 2016, 13:37
Simona Halep şi Irina Begu şi-au aflat adversarele de la Roland Garros. Şanse mari la calificarea în sferturi

Simona Halep şi Irina Begu au obţinut victorii superbe vineri, în turul trei la Roland Garros şi vor reintra în competiţie duminică. Begu o va întâlni pe marea surpriză a acestui turneu, Shelby Rogers, numărul 108 mondial, care a eliminat-o în primul tur pe Karolina Pliskova, în turul doi pe Elena Vesnina, iar vineri, în turul trei, a învins-o pe Petra Kvitova. Shelby Rogers are 23 de ani şi nu s-a mai întâlnit niciodată în circuit cu Irina Begu. Calificarea în optimi la Roland Garros este cea mai importantă performanţă a carierei sale.

Simona Halep va întâlni în schimb o veterană a circuitului, fostă finalistă la Roland Garros, australianca Samantha Stosur. Halep conduce cu 4-3 la întâlnirile directe, dar în ambele meciuri jucate la Roland Garros a câştigat australianca: 7-6, 6-1 în 2010; 6-0, 6-2 în 2011. În 2010 ea a jucat chiar finala Roland Garros-ului, pierdură însă în faţa italiencei Francesca Schiavone.