Simona Halep şi Sorana Cîrstea vor juca vineri în turul al treilea al Australian Open. De la ce oră şi unde poţi urmări meciurile la TV

Simona Halep şi Sorana Cîrstea vor juca, vineri, în turul al treilea al Australian Open. Simona Halep a trecut de Lizette Cabrera şi Ajla Tomljanovic, iar Sorana Cîrstea le-a eliminat pe şi Patricia Ţig şi Petra Kvitova.

11 feb. 2021, 11:15
Simona Halep şi Sorana Cîrstea vor juca vineri în turul al treilea al Australian Open. De la ce oră şi unde poţi urmări meciurile la TV

Simona Halep şi Sorana Cîrstea vor juca, vineri, în turul al treilea al Australian Open. Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, va evolua, vineri, de la ora 10:00, cu rusoaica Veronika Kudermetova, locul 36 WTA şi cap de serie numărul 32, în turul al treilea al Australian Open. Partida este prima din sesiunea de seară, pe Rod Laver Arena. Sorana Cîrstea, locul 68 WTA, va da piept, tot vineri, de la ora 2:00, cu Marketa Vondrousova din Cehia, locul 20 WTA şi cap de serie numărul 19, în aceeaşi fază a competiţiei. Această întâlnire este prima a zilei, pe Margaret Court Arena. Ambele meciuri vor fi în direct la Eurosport 1.

Simona Halep şi Sorana Cîrstea vor juca, vineri, în turul al treilea al Australian Open.

Simona Halep a obţinut o victorie în trei seturi, miercuri, în turul doi la Australian Open, împotriva reprezentantei gazdelor, Alja Tomljanovic. În setul decisiv, jucătoarea de la Antipozi a avut 5-2 şi a servit pentru meci, ajungând la doar două puncte de câştigarea partidei. imona Halep, a doua favorită a competiției, s-a impus cu scorul de 4-6, 6-4, 7-5 în fața australiencei Ajla Tomljanovic, în turul secund de la Australian Open 2021. Partida a durat 2 ore și 36 de minute. Următoarea adversară a Simonei va fi cea de-a 32-a favorită a competiției, rusoaica Veronika Kudermetova. Simona Halep a început bine meciul şi a condus cu 2-0, dar apoi Tomljanovic a jucat mai agresiv, reuşind să ia patru ghemuri la rând (4-2). Halep nu a cedat şi a reuşit egalarea, 4-4, dar australianca şi-a făcut serviciul (5-4), iar apoi a câştigat setul (6-4), la capătul unui ghem lung, în care Halep a salvat două mingi de set. În actul secund, primele patru ghemuri au însemnat tot atâtea break-uri, Tomljanovic fiind prima care şi-a fructificat serviciul (3-2). Halep a legat trei ghemuri consecutive (5-3) şi acest avantaj a ajutat-o să câştige setul cu 6-4. În setul decisiv, Tomljanovic a fost mai inspirată în debut şi a condus cu 2-0, Halep a reuşit egalarea, 2-2, dar a greşit mult, iar australianca s-a desprins la un neaşteptat 5-2. Halep a jucat tot mai exact, a forţat-o pe Tomljanovic să alerge dintr-un colţ în altul, iar punctele s-au adunat, într-o revenire de senzaţie, concretizată în cinci ghemuri la rând (7-5).

Simona Halep şi Mihaela Buzărnescu, eliminate în primul tur al probei de dublu de la Australian Open 2021

Sorana Cîrstea s-a calificat în runda a treia a turneului Australian Open după o victorie de senzaţie în faţa cehoaicei Petra Kvitova, a noua favorită, cu 6-4, 1-6, 6-1, miercuri, la Melbourne. Sorana Cîrstea (30 ani, 68 WTA), care a realizat în 2017 cea mai bună performanţă a sa la Melbourne, optimile de finală, s-a impus după circa două ore de joc (2 h 03 min). Cehoaica a început mai bine meciul şi a condus cu 2-0 şi 3-1, dar Cîrstea a avut o revenire formidabilă, reuşind să câştige patru ghemuri la rând (5-3). Kvitova a făcut break, dar nu a reuşit să îşi concretizeze şi serviciul, astfel că Sorana s-a impus în primul set cu 6-4. Kvitova a dominat categoric actul secund, în care a condus cu 4-0 şi a încheiat cu 6-1. În decisiv a fost rândul româncei să aibă 4-0, câştigând apoi cu 6-1.

 

 


loading...
Partenerii noștri