Simona Halep şi Toni Iuruc, moment incredibil la Melbourne. Darren Cahill a izbucnit în râs!

Pe reţelele sociale au apărut imagini cu Simona Halep care îl dă cu cremă de soare pe Toni Iuruc. Darren Cahill era de faţă şi s-a amuzat teribile de momentul petrecut la Melbourne.

03 feb. 2021, 16:01
Simona Halep şi Toni Iuruc, moment incredibil la Melbourne. Darren Cahill a izbucnit în râs!
Simona Halep şi Toni Iuruc

Simona Halep şi Toni Iuruc sunt protagoniștii unui episod incredibil petrecut la Melbourne. Darren Cahill era de faţă şi s-a amuzat în momentul în care sportiva i-a dat cu cremă în ochi iubitului ei!

Simona Halep şi Toni Iuruc, împreună la Melbourne

Înainte de partida cu Laura Siegemund, Simona Halep a fost surprinsă într-o ipostază amuzantă alături de iubitul ei, Toni Iuruc. Acesta se afla alături de ea în Australia, iar sportiva are grijă de el în orice moment. Pe contul de Twitter al turneului Australian Open au fost publicate mai multe fotografii cu Simona Halep, înainte de meciul din optimile de la Gippsland Trophy. Simona Halep a fost pozată în timp ce se dădea cu spray pentru protecție solară, iar jucătoarea noastră a decis să-i dea și iubitului ei. La un moment dat, Simona Halep i-a dat cu spray în ochi lui Toni Iuruc, spre amuzamentul antrenorului Darren Cahill, care îi privea pe cei doi îndrăgostiți.

Simona Halep despre Cahill: „Hai să bem o bere, că mâine este o nouă zi. Asta mă ajută”

Urmează Ekaterina Alexandrova

După victoria cu Siegemund, Halep şi-a asigurat un cec de 8.770 dolari şi 100 de puncte WTA. Următoarea adversară a Simonei Halep va fi rusoaica Ekaterina Alexandrova (26 ani, 33 WTA), care a învins-o pe campioana de la Roland Garros, poloneza Iga Swiatek, a şasea favorită, cu 6-4, 6-2. Halep şi Alexandrova s-au întâlnit de două ori, fiecare având câte o victorie: Simona a câştigat în august 2019, în turul al doilea la Cincinnati, cu 3-6, 7-5, 6-4, iar Ekaterina s-a impus în octombrie, acelaşi an, la Beijing, în turul al doilea, cu 6-2, 6-3.