Simona Halep şi Toni Iuruc, primele declaraţii după nuntă: „Din păcate”. Ce a postat Simona la 4 dimineaţa VIDEO

Simona Halep şi Toni Iuruc au făcut primele declaraţii după nuntă. Cei doi şi-au unit destinele miercuri, 15 septembrie, după trei ani de relaţie. Toni Iuruc a cerut-o de soție pe Simona în această vară. Sportiva a luat și numele soțului, de acum se numeşte Simona Halep - Iuruc.

16 sept. 2021, 08:44
Simona Halep şi Toni Iuruc, primele declaraţii după nuntă: „Din păcate”. Ce a postat Simona la 4 dimineaţa VIDEO
Simona Halep şi Toni Iuruc, primele declaraţii după nuntă

Simona Halep şi Toni Iuruc, primele declaraţii după nuntă. La ora 02.00, cei doi au ieșit din Fratelli, clubul unde au petrecut cu ocazia nunții lor și, de mână, s-au îndreptat spre mașină. Doar că, în drum, cei doi au decis să vorbească cu jurnaliștii, puțini la număr, care mai erau în fața clubului.

Vezi şi: Meniu de lux la nunta lui Toni Iuruc cu Simona Halep. Invitaţii, trataţi regeşte FOTO

Simona Halep şi Toni Iuruc, primele declaraţii după nuntă

Mulțumim frumos pentru toate urările dumneavoastră. O seară plăcută! E ora 02.00, din păcate, petrecerea s-a terminat”, a spus Toni Iuruc la care, îndreptându-se spre mașină, Simona Halep a adăugat și ea: ”O seară plăcută”.

Zeci de persoane publice au venit să fie alături de miri în ziua nunții, printre invitați s-au aflat și Gheorghe Hagi, Gică Popescu, Ilie și Ioana Năstase, dar și Florin Răducioiu.

Marele absent de la nuntă a fost Ion Țiriac. Invitat, unul dintre cele mai influente personaje din cariera Simonei Halep, a lipsit de la cel mai important eveniment din viața campioanei.

Printre artiştii care au cântat şi au încântat invitaţii s-au numărat Loredana Groza, Dan Bittman, dar şi o formaţie celebră machedonească. Imediat după miezul nopții și concertul senzațional al Loredanei, timp de aproximativ cinci minute, sute de artificii au brăzdat cerul.

Ce melodie au ales Simona Halep şi Toni Iuruc pentru dansul mirilor

După starea civilă, cei doi miri şi invitaţii lor au continuat să petreacă în club. Simona Halep a purtat, seara, o rochie diferită de cea de la cununia civilă.

Proaspătul cuplu a dansat și primul dans sub privirea părinților și a invitaților. Pentru acest moment special a fost invitat Dan Bittman să cânte una din melodiile Holograf, „Și dragostea mea”.

Petrecerea a avut loc la „Fratelli Beach & Club” din Mamaia şi beneficiază de un open bar, iar lista băuturilor disponibile este una amplă, cu selecţii de lux, pe care se regăsesc şampanie Dom Perignon, whisky-uri Johnnie Walker, Glenmorange, Chivas Regal sau Mars Kasei.

Mesajul lui Darren Cahill în ziua în care Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc 

Darren Cahill, antrenorul australian al Simonei Halep, i-a felicitat pe cei doi printr-o postare pe Twitter, la care a atașat mai multe fotografii de la eveniment.

„Cununia dintre Simo și Toni în România. Felicitări, vă îmbrățișez pe amândoi! Un cuplu senzațional. Petrecere frumoasă alături de familie și prieteni diseară!”, a scris Cahill.

https://www.youtube.com/watch?v=SudQvKm1EQY&t=3s