SIMONA HALEP US OPEN. Ce spun americanii despre SIMONA HALEP

SIMONA HALEP US OPEN. SIMONA HALEP a debutat cu emotii la US OPEN, iar mai multi specialisti americani au incercat sa afle ce s-a intamplat cu romanca, nr. 2 WTA şi a doua favorită la US OPEN.

27 aug. 2014, 05:58
SIMONA HALEP US OPEN. Ce spun americanii despre SIMONA HALEP

SIMONA HALEP US OPEN. Desi SIMONA HALEP a spus dupa meciul cu Danielle Collins de la US OPEN ca a fost vorba doar despre emotii, expertii celor de la ESPN au alta parere. Acestia sustin ca SIMONA HALEP resimte din plin presiunea la primul turneu de anvergura la care este considerata cu adevarat o favorita.

SIMONA HALEP a sosit la US OPEN ca favorita numarul doi, iar asta este o noua provocare pentru ea. Cand toata lumea isi spune ca poti castiga US OPEN e destul de greu sa nu te ia valul. SIMONA HALEP a atins un nivel extrem de inalt, dar demonstreaza ca inca nu s-a adaptat la aceasta schimbare de altitudine”, noteaza sursa citata.

Americanii au si o veste buna pentru SIMONA HALEP, fiind de parere ca ce a fost mai greu, primul meci, a trecut, iar de acum SIMONA HALEP isi poate intra in ritm: „Din fericire pentru SIMONA HALEP, poate privi spre meciul mai putin reusit avand relaxarea data de calificarea in turul secund la US OPEN„.

SIMONA HALEP s-a calificat in turul II de la US OPEN dupa un meci dificil cu americanca Danielle Collins, scor 6-7, 6-1, 6-2. In turul II de la US OPEN, SIMONA HALEP o va intalni pe slovaca Jana Cepelova. SIMONA HALEP US OPEN.