SIMONA HALEP SLOANE STEPHENS LIVE VIDEO. Simona joacă pentru calificarea în semifinale la Miami

SIMONA HALEP SLOANE STEPHENS LIVE VIDEO. Ultimul meci din sferturile de finală ale turneului de la Miami se va juca joi dimineaţă, de la ora 02.00. Învingătoarea acestui joc o va avea ca adevrsară pe învingătoarea dintre Serena Williams şi Sabine Lisicki.

01 apr. 2015, 14:56
SIMONA HALEP SLOANE STEPHENS LIVE VIDEO. Simona joacă pentru calificarea în semifinale la Miami

SIMONA HALEP SLOANE STEPHENS LIVE VIDEO

Click aici pentru a vedea meciul Simona Halep – Sloane Stephens

Scorul întânirilor directe între Simona Halep şi Sloane Stephens este 2-2, dar cea mai importantă întâlnire dintre cele două, care a avut loc anul trecut, la Roland Garros, s-a încheiat cu victoria în două seturi a Simonei, scor 6-4, 6-3.

Citeşte şi ARMA SECRETĂ a Simonei Halep: Talismanul pe care îl poartă tot timpul în bagaj

SIMONA HALEP SLOANE STEPHENS LIVE VIDEO.Simona Halep este mare favorită la casele de pariuri, cota sa fiind în jur de 1,4, specialiştii în tenis fiind fascinaţi de parcursul său la Indian Wells, unde a câştigat trofeul, dar şi de jocurile de la Miami Open, unde le-a învins până acum pe Nicole Vaidisova, Camila Giorgi şi Flavia Pennetta. Sloane Stephens, clasată pe locul 45 în ierarhia WTA, le-a învins la Miami pe Yanina Wickmayer, Madison Keys, Johanna Larsson şi Belinda Bencic.

SIMONA HALEP SLOANE STEPHENS LIVE VIDEO. Partida va începe la ora 02.00, iar învingătoarea va juca împotriva câştigătoarei partidei Serena Williams – Sabine Lisicki. Se ştie deja prima semifinală de la Miami Open, pentru un loc în finală urmând să lupte jucătoarea spaniolă Carla Suarez Navarro şi nemţoaica Andrea Petkovic.