SIMONA HALEP, surprinsă de paparazzi alături de NOUL iubit. FOTO

Simona Halep şi iubitul secret s-au îmbrăţişat şi s-au sărutat în maşină în mai multe "reprize", în timpul unei plimbări prin Bucureşti. Paparazzi de la Click au surprins momentele.    

06 iun. 2015, 05:56
SIMONA HALEP, surprinsă de paparazzi alături de NOUL iubit. FOTO

Cum să uiţi mai repede un eşec, altfel decât alături de familie, prieteni şi… iubit? Da, iubit. Simona Halep, ca orice tânără de vârsta ei, are timp şi pentru dragoste. Printre antrenamente, turnee şi zboruri de mii de kilometri şi-a făcut loc şi un bărbat, care-i ocupă o parte importantă a timpului. Cel puţin cât Halep este în România. Şi nu, nu vorbim despre fiul lui Teia Sponte, Costa, cel despre care s-a spus că ar fi prietenul ei.

Simona Halep, PRIMA REACŢIE despre relaţia cu fiul lui Teia Sponte. ANUNŢ SURPRIZĂ

Simona Halep a negat toate informațiile apărute şi a precizat că nu se gândeşte încă să se mărite.

CITEŞTE ŞI Decizie ŞOC luată de SIMONA HALEP. Gestul care ÎI DEZAMĂGEŞTE pe TOŢI ROMÂNII

„Nu știu cine a scos această chestie cu nunta. Este o mare tâmpenie, îmi permit să spun acest lucru. Nu este nimic adevărat și nici nu am avut o relație cu băiatul cu care s-a spus că mă mărit. Nu este adevărat. Nu am avut relație. Nu am relație acum cu băiatul respectiv, nu știu cine a scos această treaba, dar nu mă mărit și nu este momentul să mă mărit acum”, a declarat Simona Halep pentru Dolce Sport.

CITEŞTE ŞI SCANDALOS. Simona Halep, DESFIINŢATĂ de americani. ARTICOL DEVASTATOR