Simona Halep, surprinsă în ipostaze incredibile. La ce concert a cântat şi a dansat ca un fan adevărat VIDEO

Simona Halep a făcut senzaţie într-un club din Bucureşti, unde a avut loc un concert susţinut de Andra. O prezență inedită pe scenă a fost cea a lui Andi Moisescu, iar printre cântăreți s-a numărat și What's Up.

18 nov. 2018, 14:01
Simona Halep, surprinsă în ipostaze incredibile. La ce concert a cântat şi a dansat ca un fan adevărat VIDEO

Simona Halep s-a distrat alături tatăl său şi nu a ezitat să îşi etaleze calităţile de cântăreaţă, precum şi cele de dansatoare (sursă video: facebook / doar tenis).

Simona Halep, decizie neaşteptată legată de noul antrenor. „Vreau să văd cum va fi!”

Darren Cahill și Simona Halep au pus capăt colaborării pe care o aveau din 2015 în această toamnă. În acest context, numărul 1 WTA a ţinut să facă anumite precizări păe această temă: „Sunt încă în vacanţă, m-am gândit, dar nu voi avea antrenor perioada următoare, vreau să merg singură la nişte turnee şi să văd cum va fi. Mă simt bine, am jucat de două, trei ori , nu am avut dureri dar nu am jucat la un nivel maxim. Sper să fiu bine şi să nu mai am dureri”.

„Am fost întrebată care ar fi turneul preferat după Roland Garros. Am spus că Wimbledon, dar asta nu înseamnă că îl voi câştiga sau că este principalul obiectiv. Principalul obiectiv este sănătatea şi să fiu cât mai bună pe teren, să progresez la cât mai multe treburi”, a mai spus Simona Halep.