SIMONA HALEP, surpriză DE PROPORŢII înaintea meciului cu EKATERINA MAKAROVA de la AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP s-a calificat in sferturile de finala de la Australian Open si a devenit vedeta in Australia. Chiar inainte de meciul cu EKATERINA MAKAROVA, din sferturile de finala, care va fi LIVE VIDEO la EUROSPORT, marti, de la ora 2:00, SIMONA HALEP a avut parte de o surpriza. Australienii au demarat un proiect inedit, "Armata Simonei Halep", prima galerie organizata pe care o are Simona Halep.

26 ian. 2015, 14:42
SIMONA HALEP, surpriză DE PROPORŢII înaintea meciului cu EKATERINA MAKAROVA de la AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP este din ce in ce mai cunoscuta in lume. Inainte de meciul din sferturile de finala ale AUSTRALIAN OPEN, cu EKATERINA MAKAROVA, de marti, care va fi LIVE VIDEO la EUROSPORT de la ora 2:00, romanca a a vut parte de o mare surpriza. „Armata Simonei Halep” este prima galerie organizata pe care o are SIMONA HALEP.

Suporterii din „armata” Simonei Halep sunt profesorii si elevii unei academii de tenis din Australia. Proiectul a luat nastere anul trecut, dar in acest moment este mult mai consistent si are mai multe activitati. In ultima saptamana, australienii indragostiti de SIMONA HALEP au sustinut-o frenetic, fie ca a fost vorba de meciuri sau de antrenamente, scrie ziare.com.

„Pe langa meciuri, am asistat si la antrenamentele Simonei Halep. Pentru noi este o ocazie rarisima sa fim alaturi de favorita noastra si am dorit sa profitam de fiecare clipa”, a declarat unul dintre suporterii australieni ai Simonei Halep.

„Armata” are tricouri si steaguri speciale cu Simona Halep, pe care le foloseste la fiecare actiune oficiala.

Simona Halep o va intalni pe rusoaica Ekaterina Makarova in sferturile de finala de la Australian Open, marti, de la ora 2:00, LIVE VIDEO la EUROSPORT.