SIMONA HALEP ţine cu Real Madrid. Declaraţiile Simonei înainte de participarea la turneul lui Ion Ţiriac

Simona Halep a ajuns în 2014 până în finala turneului de tenis de la Madrid, turneu patronat de Ion Ţiriac. Anul trecut, sportivă noastră s-a oprit în ultimul act.

27 apr. 2015, 19:29
SIMONA HALEP ţine cu Real Madrid. Declaraţiile Simonei înainte de participarea la turneul lui Ion Ţiriac

Anul trecut am fost foarte emoționată să disput finala unui turneu precum cel de la Madrid. Chiar dacă am pierdut, acel meci mi-a oferit multă încredere. Organizarea acestui turneu, dar și mâncarea sunt excelente.

Domnul Țiriac este o persoană pe care o respect foarte mult și îi mulțumesc pentru sprijinul și sfaturile pe care mi le-a acordat. Și datorită lui acest turneu este special pentru mine. De altfel, turneul de la Madrid este aproape la fel de important precum un Grand Slam, e un turneu pe care mi-aș dori să-l am în palmares.

Citeşte şi Ion Ţiriac, gest superb pentru tenisul românesc. Două wild card-uri la Madrid, pentru jucătorii noştri

Zgura este suprafața mea preferată, stilul meu de joc se potrivește mai bine pe această suprafață. Jucăm foarte multe meciuri pe hard și cred că ar fi bine pentru sănătatea noastră să avem mai multe turnee importante și pe zgură” – a spus Simona Halep, citată de Dolce Sport.

Citeşte şi SIMONA HALEP, a doua jucătoare a lumii şi la câştiguri. Suma fabuloasă câştigată anul acesta

Simona Halep a dezvăluit că urmăreşte meciurile celor de la Real Madrid atunci când timpul îi permite.

Îmi place fotbalul, e o plăcere să urmărești Real Madrid. Mâncarea și shopping-ul sunt de asemenea două plusuri pentru acest orașş”.

Turneul de la Madrid începe pe data de 3 mai.