Simona Halep, traseu schimbat la Montreal. Serena Williams s-a retras şi a dat tabloul peste cap

Serena Williams s-a retras din turneul de la Rogers Cup, prevăzut să se desfăşoare la Montreal, în perioada 25-31 iulie. Anunțul îi schimbă programul Simonei Halep, dar și adversarele.

25 iul. 2016, 07:49
Simona Halep, traseu schimbat la Montreal. Serena Williams s-a retras şi a dat tabloul peste cap

Serena Williams, principala favorită a turneului din Canada, s-a retras din cauza unei probleme la umăr. Absenţa americancei a adus mai multe modificări pe tabloul principal, iar Simona Halep va avea parte de un alt traseu.

Halep va lua startul în competiţie direct din turul secund şi conform tragerii la sorţi iniţiale ar fi trebuit să joace în turul doi cu învingătoarea partidei dintre Kristina Mladenovici (34 WTA) şi Alla Kudravţeva, iar în runda următoare, românca de 24 de ani se putea confrunta cu Petra Kvitova (13 WTA). După retragerea Serenei Williams, Halep se va întâlni cu câştigătoarea dintre Daria Gavrilova (locul 46 mondial) şi Annika Beck (numărul 37 WTA). Apoi, în turul trei, ar întâlni pe Sarra Erani, Aleksandra Wozniak, Karolina Pliskova sau Katerina Bondarenko. Abia în sferturi Halep ar intra pe traseul ei obişnuit, atunci fiind posibilă întâlnirea cu Mladenovic. Alte adversare posibile sunt Alize Cornet sau Svetlana Kuzneţova.

În 2015, Simona Halep a ajuns până în ultimul act la Montreal, unde a fost învinsă de Belinda Bencic, din Elveţia.