Anunţ URIAŞ despre SIMONA HALEP. Ce scrie presa din Italia despre nr. 1 WTA

Simona Halep va fi una dintre protagonistele ediţiei din 2017 de la Turneul Campioanelor, scrie presa italiană, după ce românca a urcat pe locul 1 WTA.

16 oct. 2017, 16:12
Anunţ URIAŞ despre SIMONA HALEP. Ce scrie presa din Italia despre nr. 1 WTA

Simoan Halep are un moral extraordinar dupa ce a reusit sa urce in premiera pe primul loc in clasamentul WTA, scrie OK Tennis, care considera astfel ca surplusul de incredere si lipsa problemelor medicale o pot ajuta pe romanca sa castige si Turneul Campioanelor.

Simona Halep, DESFIINŢATĂ de un fost antrenor. „Au fost probleme mai mari, mi-a făcut mult rău!”

„Simona Halep este numarul 1 in lume si s-a descurcat foarte bine la Singapore in singurul an in care nu a avut probleme medicale, in 2014, cand a invins-o pe Serena Willaims cu 6-0, 6-2. Din pacate pentru ea, editiile din 2015 si 2016 au fost distruse de probelme fizice. Mai intai tendonul lui Ahile, iar apoi genunchiul. In acest an insa, totul s-a schimbat acum, mai ales ca in Asia a castigat primul loc in lume, a aratat cel mai bun tenis al ei si a anulat o vara dezastruoasa”, a scris OK Tennis.

Simona Halep, aşa cum n-ai văzut-o niciodată. Ce talent ascunde nr. 1 WTA FOTO

La Turneul Campioanelor sunt calificate Simona Halep, Garbine Muguruza, Karolina Pliskova, Elina Svitolina, Venus Williams, Caroline Wozniacki, Jelena Ostapenko si Caroline Garcia.

Turneul Campioanelor va incepe duminica, 22 octombrie.