Simona Halep, mesaj viral după ce a ratat finala la Australian Open 2020 FOTO

Simona Halep, eliminată în semifinalele de la Australian Open 2020, a transmis un mesaj pe twitter, în care spune că lecţia învăţată dintr-o înfrângere poate fi baza unor mari succese în viitor.

31 ian. 2020, 09:49

Simona Halep a fost învinsă de Garbine Muguruza, scor 6-7, 5-7, joi, în semifinalele de la Australian Open 2020.

„Asta m-a durut mult şi încă o face, dar dacă am învăţat ceva în cariera mea este că lecţiile din cele mai grele înfrângeri pot deveni motivul pentru cele mai mari victorii. Aşa că o accept şi învăţ din ea. Mulţumesc acestei frumoase ţări, ne vedem la anul”, a scris Simona Halep.

„Să pierzi așa doare mai tare, cu siguranță. Sufăr acum, trebuie să recunosc asta. Dar viața merge înainte! Cred că aș fi putut fi puțin mai curajoasă la punctele importante. Nu am făcut asta. Am fost un pic prea defensivă la acele mingi și nu am putut prelua controlul punctului. Muguruza a servit bine în momentele importante. Returul meu nu a fost grozav aiz. Cred că amândouă am făcut un meci bun, dar în final ea a fost mai puternică. În momentele cruciale ea a fost mai curajoasă decât mine”, a declarat Simona Halep pentru WTA Insider.


loading...