SIMONA HALEP: Uitasem că sunt numărul 4 mondial! Vezi aşteptările SIMONEI pentru Roland Garros

SIMONA HALEP (22 ani) este oficial, de luni, numărul 4 mondial în WTA, poziţie de pe care va ataca şi al doilea turneu de Grand Slam al anului, cel de la Roland Garros.

20 mai 2014, 06:31
SIMONA HALEP: Uitasem că sunt numărul 4 mondial! Vezi aşteptările SIMONEI pentru Roland Garros

SIMONA HALEP. „Mă simt bine, m-am antrenat normal şi n-am mai simţit durere. Sunt bine şi sper să fiu la fel şi la Roland Garros. Am avut câteva zile de pauză, am făcut tratament, sper că s-a vindecat acolo (n.r. Simona a acuzat dureri la muşchii abdominali încă de la sfârşitul turneului de la Madrid) şi să nu mai am nicio problemă” , a spus SIMONA HALEP pentru Pro Sport.

Apoi a continuat: „Sunt foate cunoscută pe unde merg, toată lumea mă  felicită. Şi pe plan financiar mi s-a schimbat viaţa, totul s-a schimbat! Încerc să mă bucur de moment, de tot ce fac în prezent, să nu mă gândesc la viitor„.

Am primit mesaje cu felicitări. Uitasem că sunt numărul 4 mondial. Este o realizare, mă bucur foarte mult de acest lucru, sper să nu mă opresc aici şi să mai urc. Nu mă aşteptam să ajung în acest punct atât de repede, dar cu multă muncă şi seriozitate am putut să realizez lucruri importante. Mă bucur de situaţie şi sper ca în acest an să nu mai pierd în primul tur la Roland Garros, să trec câteva tururi„, a mai spus SIMONA HALEP.

SIMONA HALEP este prima jucătoare de tenis din România care a depăşit suma de trei milioane de dolari premii (brut). Dintre jucătoarele în activitate, SIMONA HALEP este urmată în clasamentul câştigurilor din tenis de Sorana Cîrstea, cu 2,7 de milioane de dolari, şi de Monica Niculescu, cea care a obţinut 2,5 milioane de dolari.

Citeşte şi ROLAND GARROS 2014. Lista ROMÂNILOR care vor juca la ROLAND GARROS