SIMONA HALEP US OPEN. Simona Halep, gata de o dublă lovitură: LOCUL 1 WTA şi primul GRAND SLAM

SIMONA HALEP US OPEN. Simona Halep va avea o nouă şansă de a urca în clasamentul WTA. După ce a irosit trei oportunităţi, Simona Halep poate da o dublă lovitură: primul loc în clasamentul WTA şi primul turneu de Grand Slam.

21 aug. 2017, 13:40
SIMONA HALEP US OPEN. Simona Halep, gata de o dublă lovitură: LOCUL 1 WTA şi primul GRAND SLAM

SIMONA HALEP US OPEN. Simona Halep va reveni la US Open cu gandul de a urca pe primul loc in clasamentul WTA. Conform calculelor prezentate de WTA, Simona Halep va fi suta la suta sigura de primul loc in clasament in cazul in care va castiga US Open. Cu o prezenta in finala, Simona Halep va urca pe primul loc doar daca Garbine Muguruza nu va castiga turneul.

Simona Halep, după finala de la Cincinnati: „Îmi cer scuze pentru acest meci”

SIMONA HALEP US OPEN. De asemenea, in cazul in care va ajunge in semifinale, Simona Halep va ajunge pe prima pozitie daca Garbine Muguruza nu merge in finala, iar Elina Svitolina si Karolina Pliskova nu castiga turneul. Cu un sfert de finala din partea Simonei Halep, ar fi nevoie ca Garbine Muguruza si Elina Svitolina sa nu ajunga in semifinale, Karolina Pliskova sa nu faca finala, iar caroline Wozniacki si Johanna Konta sa nu castige turneul.

L’Equipe: Am ajuns la concluzia că Halep nu vrea să fie numărul 1 mondial

SIMONA HALEP US OPEN. US Open va incepe pe 28 august.