SIMONA HALEP. Veste EXCELENTĂ pentru SIMONA HALEP înainte de US OPEN

Simona Halep a fost desemnata cap de serie numarul 2 la US Open, iar jurnalistii americani cred ca  romanca are sanse mari sa castige marele trofeu la Flushing Meadows.

21 aug. 2014, 12:18
SIMONA HALEP. Veste EXCELENTĂ pentru SIMONA HALEP înainte de US OPEN

Simona Halep a fost plasata pe pozitia secunda de specialistii nord-americani, imediat in spatele Serenei Williams.  Prestigioasa publicatie americana Sports Illustrated a realizat recent o analiza a favoritelor din intrecerea feminina de la US Open, comparand stilul de joc, punctele forte si forma de moment si neluand in considerare clasamentul WTA la zi.

„Simona Halep nu a suferit infrangeri usturatoare in acest an, iar sezonul ei ar fi fost cu totul altul daca ar fi gasit solutia de a trece de Maria Sharapova, in fata careia a pierdut finalele de la Madrid si Roland Garros.

Acesta este motivul pentru care romanca este plasata in fata Sharapovei sau a Anei Ivanovic, nu sunt multe lucruri care pot merge rau pentru ea.

Ea va invinge adversarele pe care toata lumea se asteapta sa le invinga si se va lupta de la egal la egal cu cele care vor incerca sa o preseze.

Daca va avea o tragere la sorti norocoasa se va califica in finala cu usurinta. Iar daca o va intalni pe Serena probabil ca nu va castiga, desi ar fi prima intalnire dintre cele doua din acest an. Cu orice alt adversar va avea sanse mari la victorie”, scriu americanii, citati de ziare.com.

US Open 2014 va incepe oficial in data de 25 august. Tragerea la sorti a meciurilor de pe tabloul principal este programata joi seara.