SIMONA HALEP, declaraţie SURPRIZĂ înainte de turul II la US OPEN

SIMONA HALEP US OPEN. Simona Halep, numărul 2 mondial, este convinsă că o aşteaptă un meci dificil şi în turul II de la US OPEN, cu Jana Cepelova din Slovacia. SIMONA HALEP a trecut greu în turul I la US OPEN, cu 6-7 (2), 6-1, 6-2, în partida de debut de Danielle Collins (SUA).

26 aug. 2014, 09:01
SIMONA HALEP, declaraţie SURPRIZĂ înainte de turul II la US OPEN

SIMONA HALEP US OPEN. „A fost o mare provocare pentru mine, deoarece am disputat primul meci al turneului pe terenul central. Nu este uşor să controlezi situaţia şi am început uşor nervoasă, însă cred că după primul set m-am descurcat bine. Totodată, adversara mea a jucat foarte bine. A lovit bine mingea şi a servit bine. Are, cu siguranţă, un viitor frumos”, a declarat Simona Halep după primul meci de la US OPEN.

SIMONA HALEP US OPEN. În turul II de la US OPEN, însă, lucrurile vor fi şi mai dificile pentru SIMONA HALEP, în condiţiile în care va avea de înfruntat o adversară care are deja experienţă în circuitul WTA, Jana Cepelova disputând în primăvara acestui an finala turneului de la Charleston (SUA). Jucătoarea slovacă, în vârstă de 21 ani, a învins-o în meciul de debut la US OPEN, cu 2-6, 7-5, 6-1, pe spaniola Maria-Teresa Torro-Flor.

SIMONA HALEP US OPEN. Simona Halep recunoaşte că Jana Cepelova a avut un an bun. „Am văzut cum s-a calificat în finala de la Charleston. Este o jucătoare bună, aşa că va fi un nou meci dificil. Mă voi pregăti pentru această partidă şi sper că o voi câştiga”, a mai spus Simona Halep.