SIMONA HALEP este gata pentru US OPEN

SIMONA HALEP US OPEN. Simona Halep se pregătește pentru US Open. Românca va fi cap de serie numărul 5 la New York.

25 aug. 2016, 14:44
SIMONA HALEP este gata pentru US OPEN

SIMONA HALEP US OPEN. Simona Halep a declarat pentru site-ul WTA că se simte puternică și în formă. „Mă simt bine în pielea mea. Cred că de aici pot rămâne puternică mental. Simt jocul. Simt că am atins deja un nivel bun în ce priveşte tenisul meu”, a declarat Simona Halep, estimând că pentru ea vara anului 2016 fost „bună”.

SIMONA HALEP US OPEN. Între Wimbledon şi Cincinnati, românca a câştigat 13 meciuri consecutive, impunându-se în turneele de la Bucureşti şi Montreal, într-o perioadă când avea multe puncte de apărat. „Pot spune că nu mă aşteptam să câştig la Montreal şi să joc din nou semifinale aici (la Cincinnati). Au fost două săptămâni bune pentru mine. Sunt bucuroasă. Am muncit mult în sală înainte să vin aici, aşa că am energie pentru 4 săptămâni bune”, a spus SIMONA HALEP înainte de US OPEN.

SIMONA HALEP US OPEN. La New York, Simona Halep a atins în premieră a doua săptămână a unui turneu de Grand Slam, în 2013. Tot aici a învins-o anul trecut după un meci dramatic pe Victoria Azarenka în drum spre semifinale. Cu toate acestea, ea preferă să se bucure de acest oraş puțin câte puțin: „Îmi place să stau aici 3, 4 săptămâni. Asta-i tot. Nu pot să stau mai mult. după un timp obosesc. Acum oraşul mi-e mai drag fiindcă am jucat aici o semifinală. Am amintiri frumoase. A început să-mi placă mai mult. Chiar am găsit mai multe restaurante. Anul acesta voi sta la un hotel, astfel că încerc doar să mă simt bine şi să fiu normală”.