„SIMONA HALEP va ajunge lider mondial”

Simona Halep s-a calificat în finala turneului de la Madrid . Românca a învins-o pe Petra Kvitova cu scorul de 6-7 (4), 6-3, 6-2

10 mai 2014, 16:24
„SIMONA HALEP va ajunge lider mondial”

Simona Halep, cap de serie numărul 4 şi locul 5 WTA, s-a calificat, sâmbătă, în finala turneului Premier Mandatory de la Madrid, dotat cu premii de 3.671.405 euro, învingând-o cu scorul de 6-7 (4), 6-3, 6-2 pe sportiva cehă Petra Kvitova, a cincea favorită şi locul 6 mondial. 
„E o săptămână incredibilă pentru mine, am jucat foarte bine și mă simt excelent la Madrid. Azi am avut un meci extrem de dificil, ea a jucat foarte bine, dar am luptat pentru fiecare minge.

Mă aștept la un meci greu împotriva unei jucătoare foarte bune. Voi lupta, la fel ca și azi, voi da tot ce pot, să mă bucur de ceea ce realizez pe teren”, a spus Halep la finalul partidei.

Ruxandra Dragomir, fostul președinte al FR de tenis, a vorbit la Dolce Sport înaintea meciului Simonei Halep cu Petra Kvitova, din semifinalele turneului de la Madrid.

Dragomir a vorbit despre posibilitatea ca Simona să ajungă pe locul 4 în clasamentul mondial, dacă va câștiga turneul patronat de Țiriac.

„Nu cred ca va fi o nenorocire atat de mare daca in loc sa urce pe locul 4, ar ajunge pe locul 6. Ar fi ideal sa intre ramana intre primele cinci jucatore din lume, apoi sa se indrepte spre numarul 1.

Cred ca drumul ei va fi mult mai deschis spre prima pozitie daca ar castiga acest turneu. Daca pierde, probabil va mai intampina cateva dificultati, dar cred ca va ajunge pana la urma un lider mondial”, a spus Ruxandra Dragomir la Dolce Sport.

SIMONA HALEP, mesaj de la Ciprian Marica

Fotbalistul echipei Getafe, Ciprian Marica, a scris pe pagina sa de Facebook despre calificarea Simonei Halep în finala turneului de la Madrid.

Superbă lecţie de dârzenie! Să nu renunţi niciodată, sa lupţi să îţi corectezi slăbiciunile când nimeni nu mai crede în tine. Şi sa câştigi… Ce revenire… Bravo, Simona Halep! Respect!„, a scris Marica.

DAAAAAAA !!! A noastră este în finala de la Madrid !!! Felicitări Simona Halep! Suntem mândri de tine! Şi suntem alături de tine şi mâine! Hai România!„, a mai notat fotbalistul imediat după meciul câştigat de Simona Halep.

Tot sâmbătă, Marica a postat o fotografie în care apare alături de actorul Horaţiu Mălăele, alături de mesajul: „Haaaaleep Haaaaleep !!!! Cu Horaţiu Mălăele ţinem pumnii strânşi campioanei noastre„.