SIMONA HALEP va juca împotriva partenerei lui Horia Tecău la Australian Open

Simona Halep s-a calificat în turul al treilea la Australian Open, după ce a învins-o pe Jarmila Gajdosova, scor 6-2, 6-2.

21 ian. 2015, 14:12
SIMONA HALEP va juca împotriva partenerei lui Horia Tecău la Australian Open

Simona Halep va juca în turul al treilea cu Bethanie Mattek-Sands, locul 258 WTA, care a învins-o în două seturi pe Kristina Mladenovici.

Bethanie Mattek-Sands, locul 258 WTA, a învins-o în manşa secundă, cu scorul de 7-6 (3), 7-6 (6), pe sportiva franceză Kristina Mladenovic, locul 71 WTA.

Accidentată mai multe luni anul trecut, Mattek-Sands, fostă numărul 30 WTA în iulie 2011, este pe tabloul principal de simplu al Australian Open datorită „clasamentului protejat”.

Bethanie Mattek-Sands, 29 de ani, a făcut în trecut echipă cu Horia Tecău la dublu mixt. În 2012, ei au câştigat Australian Open.

La ediţia precedentă a turneului australian, Simona Halep a atins faza sferturilor de finală. Mattek-Sands a cîştigat în 2012 turneul de dublu mixt de la Australian Open, cînd a făcut pereche cu Horia Tecău.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-2, 6-2, pe australianca Jarmila Gajdosova, locul 62 WTA, şi s-a calificat în turul 3 al Australian Open, primul Grand Slam al anului.