Simona Halep va reveni în cinci zile pe primul loc în lume, în opinia pariorilor. Care sunt ultimele cote pentru Miami

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a devenit prima favorită a caselor de pariuri pentru câştigarea turneului de la Miami. Constănţeanca e urmată de Petra Kvitova, cea cu care se bate şi pentru primul loc al ierarhiei mondiale şi cu care se poate întâlni doar în ultimul act al competiţiei din Statele Unite ale Americii. Dacă va câştiga turneul de la Miami, Simona Halep va redeveni numărul 1 mondial.

26 mart. 2019, 14:45
Simona Halep va reveni în cinci zile pe primul loc în lume, în opinia pariorilor. Care sunt ultimele cote pentru Miami

Odată turneul de la Miami ajuns în faza sferturilor de finală, bookmakerii şi-au actualizat oferta, iar prestaţiile bune au dus-o pe Simona în topul preferinţelor caselor de pariuri. Cu o cotă de 3.8, Halep e văzută cu prima şansă, dar e urmată îndeaproape de rivala Petra Kvitova. Un triumf la Miami ar readuce-o pe Simona Halep în fotoliul de lider al ierarhiei WTA.

Cotele pentru câştigarea trofeului înaintea sferturilor de finală:

1. Simona Halep 3.80

2. Petra Kvitova 4.00

3. Karolina Pliskova 6.00

4. Ashleigh Barty 7.00

5. Qiang Wang 12.00
-. Anett Kontaveit 12.00
-. Su-wei Hsieh 12.00

8. Marketa Vondrousova 15.00

Marţi, turneul de la Miami programează primele două sferturi de finală, Su-Wei Hsieh vs. Anett Kontaveit şi Petra Kvitova vs. Ashleigh Barty. Miercuri se joacă duelul cehoaicelor, Karolina Pliskova vs. Marketa Vondruşova, şi meciul Simona Halep – Qiang Wang. Semifinalele vor fi Hsieh/Kontaveit vs. Kvitova/Barty şi Pliskova/Vondruşova vs. Halep/Wang.