Simona Halep, veste proastă primită la Turneul Campioanelor 2017

Caroline Garcia, 8 WTA, s-a impus în fața lui Caroline Wozniacki, 6 WTA, scor 0-6, 6-3, 7-5 și asteaptă rezultatul partidei dintre Simona Halep și Elina Svitolina pentru a afla a doua calificată din Grupa Roşie, după daneză, în semifinalele Turneului Campioanelor

27 oct. 2017, 10:37
Simona Halep, veste proastă primită la Turneul Campioanelor 2017

Simona Halep și Elina Svitolina joacă , vineri, de la ora 14:30, iar partida poate fi urmărită LIVE VIDEO STREAM ONLINE la DIGI SPORT.

Scenariul primelor două partide din grupă părea să se repete și vineri. Wozniacki a pornit ca din pușcă și a închis primul set în doar 23 de minute, scor 6-0, și cu un raport al punctelor câștigate greu de imaginat, 24-7. Garcia s-a trezit în setul secund. Ajutată de procentajul ridicat al primului serviciu, 86 la sută, franțuzoaica a reușit să ducă partida în decisiv. Dârzenia lui Garcia a dat roade în final, revenind uluitor în actul decisiv, câștigat cu 7-5.

După acest rezultat, Simina Halep trebuie să câştige meciul cu Elina Svitolina pentru a se califica în semifinale, în condiţiile în care ucraineanca nu mai are şanse de a merge mai departe.