SIMONA HALEP-VICTORIA AZARENKA LIVE VIDEO WIMBLEDON. Organizatorii au anunţat ora de start a meciului de vineri

SIMONA HALEP-VICTORIA AZARENKA LIVE VIDEO WIMBLEDON. Simona Halep - Victoria Azarenka este unul dintre cele mai așteptate dueluri din turul 3 de la Wimbledon. Meciul a fost programat, vineri, al doilea pe Terenul Central și va începe în jurul orei 18.00, ora României.

04 iul. 2019, 17:59
SIMONA HALEP-VICTORIA AZARENKA LIVE VIDEO WIMBLEDON. Organizatorii au anunţat ora de start a meciului de vineri

SIMONA HALEP-VICTORIA AZARENKA LIVE VIDEO WIMBLEDON. Halep şi Azarenka sunt programate pe terenul Central de la All England Club, după partida de pe tabloul masculin dintre Kevin Anderson și Guido Pella.

Scorul întâlnirilor directe dintre Simona Halep şi Victoria Azarenka este 2-2. Ultimul duel a avut loc tot la Grand Slam-ul londonez, cu doi ani în urmă, când Halep a câştiga cu 2-0 în optimi.

Simona Halep a prefațat duelul cu Azarenka, ocupanta locului 40 WTA. Cea mai bună performanță a sportivei din Belarus la Wimbledon a venit în 2011 și 2012, atunci când a atins semifinalele.

Au fost meciuri foarte grele în trecut. Am jucat chiar aici acum trei ani (n.r. doi ani). Va fi un mare challenge pentru mine, va fi o partidă foarte grea. Ea nu joacă foarte plat, dar e extrem de agresivă. Vreau să câştig, cum vreau să câştig orice partidă. Partea mentală va fi decisivă, dar e important să fiu tare pe picioare. Pentru că ea loveşte foarte tare„, a spus Simona Halep.