Simona Halep, victorie facilă în primul tur la Dubai: 6-2, 6-4 cu Alison Riske. Cu cine va juca în optimile de finală

Simona Halep a debutat excelent la Dubai, în primul meci jucat după ce a renunțat la colaborările cu antrenorii Daniel Dobre și Adrian Marcu.

14 feb. 2022, 18:27
Simona Halep, victorie facilă în primul tur la Dubai: 6-2, 6-4 cu Alison Riske. Cu cine va juca în optimile de finală
Simona Halep, victorie facilă în primul tur la Dubai: 6-2, 6-4 cu Alison Riske

Simona Halep, victorie facilă în primul tur la Dubai: 6-2, 6-4 cu Alison Riske. Simona Halep (30 ani, 22 WTA) a învins-o pe Alison Riske (31 ani, 55 WTA), scor 6-2, 6-4, și s-a calificat în optimele de finală ale turneului de la Dubai.

Simona Halep, victorie facilă în primul tur la Dubai: 6-2, 6-4 cu Alison Riske

Simona Halep nu a avut nicio clipă emoții în fața americancei Riske, o jucătoare pe placul ei, rezistentă în raliuri, dar fără forță în lovituri. Dubla campioană de Grand Slam a fost ajutată de serviciu, procentaj de 78% al punctelor jucate cu prima minge și 80% dintre ele câștigate. Simona nu a pierdut niciodată pe propria servă și a forțat în momentele-cheie. Forehand-ul a funcționat și el impecabil, precis și puternic, în ciuda faptului că a căutat des liniile, scrie GSP.

În turul următor, Simona Halep o va îântâlni pe învingătoarea meciului dintre Paula Badosa (5 WTA) și Gabriela Ruse (59 WTA). Calificarea în optimile de finală este recompensată cu un premiu de 9.000 de dolari şi cu 55 de puncte WTA.

Simona Halep a dezvăluit de ce şi-a concediat antrenorii. Care este legătura cu Toni Iuruc

„Este unul dintre turneele mele preferate, pentru că am câștigat de două ori, am jucat câteva meciuri foarte bune aici și abia aștept startul. Publicul ne dă energie, ne susține mereu. Este o nouă provocare de fiecare dată când ajung aici. Îmi plac terenurile, atmosfera și știu totul despre turneu”, a declarat Simona Halep, înaintea startului turneului de la Dubai.