SIMONA HALEP, victorie lejeră la Cincinnati

Simona Halep s-a impus cu 6-4, 6-2, în mai puţin de o oră jumătate, în faţa belgiencei Kirsten Flipkins, în turul al doilea de la Cincinnati.

13 aug. 2014, 04:09
SIMONA HALEP, victorie lejeră la Cincinnati

Simona Halep a câştigat cu 6-4 6-2 întâlnirea de miercuri dimineaţă cu Kirsten Flipkins. În primul set a condus cu 5-1, dar adversara să a revenit după ce la acest scor românca a ratat trei mingi de set. S- aimpus cu 6-4, iar cel de-al doilea set l-a câştigat fără emoţii, cu 6-2. Cea mai probabilă adversara din turul 3 pentru Simona Halep va fi Lucie Safarova, cea care a trecut de Venus Williams. „Sper ca în runda viitoare să joc şi mai bine. Am fost puţin nervoasă„, a spus Simona la interviul de după victorie.

Simona Halep a scăpat de două dintre cele mai dificile adversare pe care le putea întîlni la turneul din Cincinnati. Victoria Azarenka, deţinătoarea trofeului, s-a retras din cauza unei accidentări la genunchiul drept şi va fi înlocuită de germanca Mona Barthel. În plus Venus Williams, finalista turneului de la Montreal, a fost eliminată chiar din primul tur de Lucie Safarova, scorr 7-6 (2), 3-6, 4-6. Simona şi Venus s-ar fi putut întîlni în turul trei.