Simona Halep vizează titlul la Indian Wells: Poate în turul următor o să joc mai bine

Simona Halep, cap de serie numărul 6 şi locul 7 WTA, a declarat, marţi, după ce s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Indian Wells (SUA), că speră ca în turul următor să joace mai bine. Halep o va întâlni în sferturi pe australianca Casey Dellacqua.

12 mart. 2014, 06:40
Simona Halep vizează titlul la Indian Wells: Poate în turul următor o să joc mai bine

SIMONA HALEP s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Indian Wells, după victoria în trei seturi obţinută în faţa finalistei de la Australian Open, Eugenie Bouchard.

În urma acestei victorii, Halep va urca până pe locul 5 în clasamentul WTA, cea mai bună clasare a unei jucătoare din România, din toate timpurile, însă comaptrioata noastră speră la mai mult şi la o performanţă de excepţie la Indian Wells.

Am jucat foarte bine în primul set. Bouchard este o mare jucătoare, a revenit foarte bine. Este foarte dificil să joci împotriva ei, dar mă bucur că am câştigat. Am făcut tot ce am putut. Am revenit în decisiv de la 3-4 şi sunt fericită că fac asta pentru a doua oară în acest turneu. E plăcut să joci aici, poate în turul următor o să joc mai bine. Vreau să văd cât de departe ajung„, a spus Halep la finalul meciului cu Bouchard.

Halep a învins-o, în optimile de finală, cu scorul de 6-2, 1-6, 6-4, după o oră şi 39 de minute, pe Eugenie Bouchard (Canada), cap de serie numărul 18 şi poziţia 19 în ierarhia mondială.

Citeşte şi SIMONA HALEP este un mic DEMON. Presa internaţională, extaziată de performanţele Simonei

În sferturile de finală, Simona Halep o va întâlni pe australianca Casey Dellacqua, jucătoare venită din calificări şi locul 78 WTA, care a beneficiat în optimile de finală de neprezentarea sportivei americane Lauren Davis, poziţia 66 în clasamentul mondial.

Pentru calificarea în sferturi de finală la Indian Wells, Halep va primi 215 de puncte WTA şi un cec în valoare de 104.000 de dolari.

Citeşte şi SIMONA HALEP nu l-a impresionat pe Ion Ţiriac. Sportiva s-ar putea simţi JIGNITĂ de declaraţiile lui