Dezvăluire INCREDIBILĂ despre SIMONA HALEP. Cum A PĂCĂLIT pe TOATĂ LUMEA

SIMONA HALEP. Problemele medicale pe care SIMONA HALEP le-a acuzat în ultima perioadă au continuat. SIMONA HALEP a susținut, totuşi, înaintea confruntării din Fed Cup cu Serbia (4-1), că este refăcută complet.

22 apr. 2014, 13:14
Dezvăluire INCREDIBILĂ despre SIMONA HALEP. Cum A PĂCĂLIT pe TOATĂ LUMEA

SIMONA HALEP. Președintele Federației Române de tenis, George Cosac, a povdezvăluit că SIMONA HALEP a suferit o accidentare înaintea partidei, iar prezența ei pe teren a fost pusă sub semnul întrebării până la ora meciurilor.

Victorie URIAŞĂ pentru România în FED CUP

SIMONA HALEP este un sportiv desavarsit, este o nationalista convinsa. Foarte putina lume stie ca in lunea dinaintea reunirii lotului a avut o entorsa. A stat 4-5 zile, n-a facut niciun fel de miscare. Noi cu totii tremuram daca SIMONA HALEP va putea juca sau nu. S-a dus la tratament si m-a asigurat ca va juca si intr-un picior daca e nevoie. Indiferent ce se intampla, va lupta impotriva Serbiei. SIMONA HALEP a declarat că s-a refăcut complet, dar să stai 4 zile, să nu faci niciun fel de efort și să vii în teren și să joci la această intensitate… Nu i-a fost usor” a spus Cosac la Dolce Sport.