Reacţie INCREDIBILĂ în presa internaţională după victoria SIMONEI HALEP

Simona Halep este vedeta zilei in presa internationala pentru parcursul pe care il are in cadrul turneului de la Madrid, patronat de Ion Tiriac.

09 mai 2014, 17:00
Reacţie INCREDIBILĂ în presa internaţională după victoria SIMONEI HALEP

Simona Halep s-a calificat, vineri, in semifinale, dupa 6-2, 6-2 cu Ana Ivanovic.

„A fost un start puternic pentru Ivanovic, insa Halep a fost capabila sa raspunda imediat. Jucatoarea in varsta de 22 de ani a dominat terenul si a castigat primul set. A fost o adevarata lovitura pentru Ivanovici, care si-a pierdut serviciul in primul game al setului secund. […] Halep a obtinut apoi un break vital, care i-a permis sa serveasca pentru meci si sa ajunga in ultimele patru”, a scris Sports Mole din Anglia, citat de ziare.com.

Ziarul Telegraf din Serbia a titrat „O romanca a maturat cu Ana Ivanovic„, iar apoi i-au fost acordate meritele romancei:  „Desi a facut un break in primul set, jocul Anei Ivanovic a mers din ce in ce mai prost, ceea ce i-a permis ocupantei locului 5 in lume sa castige impetuos si sa gaseasca drumul spre victorie. Halep a luat initiativa si a castigat meritat”.

Simona Halep a fost laudata si in Franta, de France Info, care considera ca romanca si-a demonstrat valoarea.

„Ajunsa in top 10 de la inceputul acestui sezon, Simona Halep si-a asumat statutul de star fara complexe. Tanara romanca a ajuns in semifinalele de la Madrid cu o victorie facila in fata Anei Ivanovici”, a mentionat sursa citata.