SIMONA HALEP. Veste EXCELENTĂ pentru SIMONA HALEP înainte de US OPEN

SIMONA HALEP. Jucatoarea romana de tenis SIMONA HALEP este una dintre favoritele la castigarea US OPEN, ultimul turneu de Grand Slam al anului, conform unei analize a jurnalistilor de la USA Today. SIMONA HALEP este plasata la acelasi nivel cu Eugenie Bouchard, cea care a invins-o in semifinale la Wimbledon. SIMONA HALEP.

07 iul. 2014, 05:57
SIMONA HALEP. Veste EXCELENTĂ pentru SIMONA HALEP înainte de US OPEN

SIMONA HALEP. Americanii considera ca SIMONA HALEP poate realiza oricand o surpriza de proportii in fata unor adversare mult mai experimentate.

SIMONA HALEP, 22 de ani, finalista la Roland Garros, si invinsa de la Wimbledon, Eugenie Bouchard, in varsta de 20 de ani, continua sa faca pasi mari in lumea tenisului, mai ales ca amandoua se aflau in afara Top 25 in urma cu un an. Acum aceste doua tinere sunt jucatoare de Top 10 si sunt decise sa puna in continuare presiune pe rivalele mai experimentate”, scrie USA Today, conform ziare.com.

SIMONA HALEP a avut rezultate excelente la primele trei turnee de Grand Slam ale anului: a ajuns in sferturi la Australian Open, a jucat finala la Roland Garros si a fost eliminata in semifinale la Wimbledon.

US OPEN, ultimul Grand Slam din 2014, este programat in perioada 25 august – 7 septembrie. SIMONA HALEP.