LOVITURĂ FINANCIARĂ dată de SIMONA HALEP. Mai bogată cu 500.000 DE EURO

Simona Halep a semnat, miercuri, un contract de parteneriat cu firma de bricolaj Dedeman. Simona Halep va încasa 500.000 de euro.

23 iul. 2014, 09:50
LOVITURĂ FINANCIARĂ dată de SIMONA HALEP. Mai bogată cu 500.000 DE EURO

„Sunt destul de emoţionată, pentru că este primul meu contract realizat în România cu o firmă românească. Vreau să felicit echipa Dedeman pentru că a ajuns numărul unu în ţară. La fel vreau să fac şi eu, să ajung numărul unu în lume. Mă bucur că s-au gîndit să construiască un teren de tenis la fiecare magazin nou. Sper să am cît mai multe rezultate pozitive ca să bucur pe toată lumea”, a spus Simona Halep.

Dragoş Pavăl, director şi acţionar principal al companiei Dedeman, a anunţat că va construi câte un teren de tenis pentru fiecare magazin care va fi deschis: „Vrem să deschidem în total 13 magazine, deci 13 terenuri. Anul acesta vom inaugura trei, iar restul în următorii ani. Costurile se vor ridica la 30-35.000 de euro. Terenurile vor fi construite în parteneriat cu FRT şi vor fi la dispoziţia copiilor”.

Simona Halep a dezvăluit care vor fi paşii pe care îi va face în zilele următoare: „Voi merge în SUA în august, unde voi evolua la Cincinnati, New Haven şi apoi la US Open. Nu ştiam că am de apărat 900 de puncte în următoarea perioadă. O să încerc să câştig şi mai multe, pentru că îmi doresc să ajung la Turneul Campioanelor. Acesta este visul meu”.


loading...
Partenerii noștri