Super LOVITURĂ dată de SIMONA HALEP. Ce primeşte de la DEDEMAN

Simona Halep (22 de ani), locul 3 WTA, a semnat un contract de sponsorizare cu firma Dedeman. Surse din jurul producătorului de materiale de construcții au dezvăluit că firma îi vor construi Simonei Halep o casă pe terenul primit de la primarul din Bușteni, Emanoil Savin.

24 iul. 2014, 11:04
Super LOVITURĂ dată de SIMONA HALEP. Ce primeşte de la DEDEMAN

Simona Halep şi patronul de la Dedeman nu au vrut să discute despre costurile acestui parteneriat. Surse din cadrul firmei au spus pentru Libertatea că pe terenul pe care Simona Halep l-a primit la Breaza îi vor construi o casă de vacanţă.

Simona Halepva deveni, astfel, vecină cu pugilistul Lucian Bute, dar și cu antrenorii Anghel Iordănescu și Mircea Lucescu.

Oficial, cei de la Dedeman vor începe campania pe 1 august, iar sponsorizarea constă în construirea unui teren de tenis pentru fiecare magazin deschis. Anul acesta se vor construi 3 terenuri de tenis, urmând ca în 2015 să se mai construiască alte 10. Terenurile vor fi administrate de Federaţia Română de Tenis, fiecare teren le va scoate celor de la Dedeman 35.000 de euro din buzunar.