Simona Halep, ANUNŢ-ŞOC înaintea meciului România – Canada din FED CUP

Simona Halep ar putea rata meciul România - Canada, din barajul pentru Grupa Mondială, din cauza programului încărcat. Echipa de Fed Cup a României a trecut de Spania, în week-end-ul trecut.

10 feb. 2015, 14:16
Simona Halep, ANUNŢ-ŞOC înaintea meciului România – Canada din FED CUP

Simona Halep a declarat ca in perioada (18 si 19 aprilie) in care este programat meciul Romania – Canada va avea un program foarte incarcat. A treia jucatoare a lumii a precizat insa ca spera sa poata veni la meciul programat in Canada.

FED CUP, Halep-Bouchard. România întâlneşte Canada în barajul pentru Grupa Mondială

Inainte de meciul Romania – Canada din Fed Cup in calendarul WTA se vor disputa urmatoarele turnee: Miami (de categorie Premier: 24 martie – 5 aprilie) Charleston (Premier, 6-12 aprilie) si Katowice (Polonia, 6-12 aprilie). Dupa partida cu Canada va avea loc turneul de la Stuttgart (Premier: 20-26 aprilie).

„Va fi un meci greu, Canada are o echipa puternica. Suntem deja destul de sus in Fed Cup. Vom incerca sa castigam pentru tara noastra. Nu am de unde sa stiu programul lui Bouchard. Eu imi vad de programul meu, sper sa fiu apta si sa castigam meciul. Daca va veni Bouchard va fi putin mai greu, dar si cu Spania a fost greu, deoarece Muguruza joaca bine”, a declarat Simona Halep.

Echipa de Fed Cup a României va juca cu Canada în deplasare, în perioada 18-19 aprilie, în play-off-ul pentru Grupa Mondială.