Lovitură GROAZNICĂ pentru SIMONA HALEP după ce a câştigat turneul de la INDIAN WELLS

Simona Halep a obţinut la Indian Wells unul dintre cele mai mari premii din carieră, după cele de anul trecut, de la Roland Garros şi Turneul Campioanelor de la Singapore. Simona Halep nu va rămane însă cu suma întreagă (900.400 de dolari) deoarece premiul a fost impozitat de fiscul american cu 30%.

24 mart. 2015, 14:13
Lovitură GROAZNICĂ pentru SIMONA HALEP după ce a câştigat turneul de la INDIAN WELLS

Simona Halep va plati un impozit de 270.120 de dolari, astfel ca va ramane cu 630.280 de dolari din premiul castigat, scrie ziare.com. Suma ramasa nu va fi impozitata si in Romania.

Cel mai mare premiu obţinut în carieră de Simona Halep a fost cel pentru finala French Open 2014, în valoare de 1,087 milioane de dolari. Românca a fost învinsă atunci în ultimul act de Maria Sharapova. După finala Turneului Campioanelor de la Singapore, din sezonul trecut, pierdută în faţa Serenei Williams, Simona Halep a primit 971.000 de dolari.

Citeşte şi: Simona Halep, CRITICATĂ de C.T. Popescu după victoria de la INDIAN WELLS

Simona Halep a castigat finala turneului de la Indian Wells dupa ce a invins-o pe Jelena Jankovic (Serbia, a 18-a favorita), scor 2-6, 7-5, 6-4. Romanca a obtinut astfel primul trofeu din categoria Premier Mandatory, primul ca importanta dupa cele de Grand Slam.