Simona Halep, ANUNŢ IMPORTANT de ULTIMĂ ORĂ. Lumea tenisului, SURPRINSĂ

Simona Halep, numărul 3 WTA, a făcut un anunţ care a luat prin surprindere lumea tenisului. Sportiva din Constanţa va participa, în premieră, la unul din cele mai cunoscute turnee din circuitul WTA, cel de la Birmingham, programat în perioada 15- 21 iunie.

10 apr. 2015, 13:39
Simona Halep, ANUNŢ IMPORTANT de ULTIMĂ ORĂ. Lumea tenisului, SURPRINSĂ

„Abia astept sa joc la Birmingham. Va fi pentru prima oara cand voi participa la acest turneu si sper sa am parte de multi suporteri. De asemenea, sunt fericita ca pot vizita un oras in care n-am mai fost”, a spus Simona Halep pentru site-ul oficial al competitiei.

„Inseamna mult pentru mine sa particip la un turneu la care au jucat multi campioni in trecut. Nu e usor sa joci pe iarba, dar imi place, pentru ca e o suprafata rapida si se potriveste stilului meu. Am avut un sezon grozav anul trecut pe iarba si sper sa am mai multe succese in 2015”, a continuat Simona Halep.

Directorul turneului de la Birmingham, Patrick Hughesman, e in al 9-lea cer dupa anuntul facut de Simona Halep: „Suntem incantati. E un star in devenire si una dintre cele mai bune sportive din lume. Simona Halep se alatura unui numar impresionant de sportivi, printre care o regasim si pe campioana de anul trecut, Ana Ivanovic„.

De-a lungul timpului, la turneul Aegon Classic Burmingham, turneu dotat cu premii in valoare totala de 731.000 de dolari, s-au impus jucatoare celebre, precum Billie Jean King, Martina Navratilova sau Maria Sharapova.