Simona Halep, victorie la Turneul Campioanelor: „S-a jucat la o singură poartă”

Simona Halep a debutat cu dreptul la Turneul Campioanelor de la Singapore, duminică, prin victoria cu 6-0, 6-3 în fața italiencei Flavia Pennetta, într-un meci din Grupa Roșie a competiției.

25 oct. 2015, 08:53
Simona Halep, victorie la Turneul Campioanelor: „S-a jucat la o singură poartă”


George Cosac, președintele FR de Tenis, a comentat victoria Simonei Halep cu Flavia Pennetta, de la Turneul Campioanelor.

„A fost o partida foarte buna a Simonei. Primul set s-a jucat „la o singura poarta”, i-a iesit tot ce a vrut. In al doilea Pennetta a mai echilibrat, dar determinarea Simonei si pregatirea tactica au facut diferenta.

Cu siguranta toate greselile italiencei au fost provocate de Simona. Pennetta e o jucatoare periculoasa, eu cred ca va fi a doua semifinalista, alaturi de Halep.

Simona va castiga grupa. Urmatoarele meciuri vor fi foarte dificile, cu Sarapova si Radwanska. Poloneza e una dintre cele mai viclene jucatoare de tenis”, a declarat Cosac la Dolce Sport.

a debutat cu dreptul la Turneul Campioanelor de la Singapore, duminică, prin victoria cu 6-0, 6-3 în faţa italiencei Flavia Pennetta, într-un meci din Grupa Roşie a competiţiei. 

Halep, principala favorită, s-a impus după o oră şi zece minute în faţa italiencei, cap de serie numărul şapte. Românca şi-a luat revanşa după ce Pennetta (33 ani, numărul opt mondial) a învins-o luna trecută, în semifinale la US Open, cu 6-1, 6-3, italianca reuşind apoi să câştige turneul.

SIMONA HALEP FLAVIA PENNETTA LIVE VIDEO TURNEUL CAMPIOANELOR 2015: 6-0, 6-3