Gest SUPERB făcut de SIMONA HALEP. Faţa nevăzută a CAMPIOANEI

Simona Halep şi-a ţinut viaţa privată departe de atenţia publică, dar are o atitudine de campioană chiar şi în afara terenului de tenis.

03 feb. 2016, 06:25
Gest SUPERB făcut de SIMONA HALEP. Faţa nevăzută a CAMPIOANEI

Simona Halep a lucrat la început cu Nicușor Ene, primul ei antrenor profesionist, dar și cel mai longeviv de până acum.

„Am descoperit un copil deosebit de talentat. S-a confirmat ulterior, la 8 ani deja juca tenis foarte frumos. Ne-am inteles foarte bine, noi doi ne-am inteles perfect si Simona a facut un tenis de vis. Era cea mai fericita pe terenul de tenis. Iar daca nu era pe terenul de tenis, era afara la fotbal, cu baietii. Sportul a fost viata ei”, a povestit Nicu Ene pentru Dolce Sport.

CITEŞTE ŞI Simona Halep, contestată DUR în America

„Era foarte mult plecata, dar niciodata nu a venit cu teme nefacute, invata in avion, in masina, mergea cu cartile dupa ea… Venea si participa la ore in cadrul altor clase, daca lipsea in unele zile, venea la disciplina respectiva la alte clase si isi lua notite”, si-a amintit Andrei Semerjai, director LPS Constanţa.

„A vizitat liceul de foarte multe ori, vine pe nepusa masa. Am gasit-o si acum, in toamna asta, vorbea cu profesorul diriginte. Daca nu ai sti cine este, ai confunda-o cu oricare dintre elevii nostri, nu are aere de vedeta, nu se deosebeste cu nimnic de un om normal”, a mai povestit Andrei Semerjai.