Simona Halep, PRIMA REACŢIE după ce a ratat ocazia de a fi portdrapelul României la JO 2016

COSR a anunţat, miercuri, că gimnasta Cătălina Ponor va fi portdrapelul României la JO 2016, deşi favorite erau Simona halep şi Cristina Neagu.

07 iul. 2016, 07:03
Simona Halep, PRIMA REACŢIE după ce a ratat ocazia de a fi portdrapelul României la JO 2016

COSR a motivat decizia prin aceea că aleasa, triplă campioană olimpică la Atena, este unica gimnastă din lume care a cucerit medalii la JO la o distanţă de opt ani. Alegerea COSR e una ciudată, în condiţiile în care favorite pentru portdrapel erau Simona Halep şi Cristina Neagu, două sportive cu performanţe notabile în ultimii ani.

COSR a decis cine va fi portdrapelul României la JO 2016

Simona Halep a comentat decizia şi a recunoscut că a surprins-o şi pe ea.

„Şi eu mă gândeam că voi fi eu sau Cristina Neagu. Cred că Neagu merita, din punctul meu de vedere, dar decizia a fost luată. O felicit şi pe Cătălina Ponor, pentru că este o mare onoare să fii portdrapel la Rio”, a declarat Simona Halep.

Simona Halep nu a luat încă o decizie finală în privinţa participării la JO 2016, după ce recent afirmase că are mari semne de întrebare dacă va face deplasarea în Brazilia, de teama virusului Zika: „Încă nu m-am decis în privinţa participării la Jocurile Olimpice. O să consult mai mulţi medici înainte să iau o decizie finală”.

Olimpiada 2016 va debuta la Rio de Janeiro pe 5 august şi se va încheia pe 21 august.